Parada homosexualilor, oprită de protestele oamenilor, în Georgia. În România, sunt anunțate marșuri LGBT în București, Cluj și Timișoara, în luna august

Activiștii LGBT au anulat un marș programat, luni, la Tbilisi, în Georgia, după ce sute de oameni au protestat pe străzile orașului și în fața Parlamentului.

De altfel, după cum a relatat presa internațională, citată de News.ro, premierul georgian Irakli Garibaşvili s-a pronunţat împotriva organizării acestui eveniment.

„Aceste marșuri sunt inacceptabile pentru o mare parte a societăţii georgiene”, a delarat premierul georgian Irakli Garibaşvili, potrivit sursei citate.

Totodată, Biserica Ortodoxă a Georgiei a îndemnat la rugăciune publică împotriva marşului.

Pe de altă parte, Statele Unite, Uniunea Europeană (UE) şi alte 16 ţări au cerut săptămâna trecută autorităţilor de la Tbilisi să asigure ”dreptul la întrunire paşnică a tuturor pesoanelor din Georgia, fără excepţie”.

În România, astfel de marșuri LGBT sunt anunțate pentru luna august în București, Cluj și Timișoara.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Parada homosexualilor, oprită de protestele oamenilor, în Georgia. În România, sunt anunțate marșuri LGBT în București, Cluj și Timișoara, în luna august”

  1. Noi, ”ortodocșii” români suntem mai ”toleranți” și mai plini de ”yubyre” și acceptăm sodomia ca ”drept al omului.

Comentariile sunt închise.