Senatorul Sorin Lavric (AUR): Îndemn toți basarabenii să meargă la vot și să voteze pentru UNIRE. Lucrurile vor căpăta o tentă de miracol!

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a adresat un mesaj de suflet pentru toți frații noștri de peste Prut, pe care i-a îndemnat să voteze la alegerile parlamentare anticipate de duminică, din Republica Moldova.

Mesajul a fost filmat la Mărăști, un loc simbolic, unde în Primul Război Mondial s-au dus lupte care au făcut România Mare.

„Din România Mare ați făcut parte și voi, dragi basarabeni”, a subliniat senatorul AUR, Sorin Lavric.

Potrivit acestuia, românii din Basarabia trebuie să meargă duminică la vot și să voteze pentru unirea românilor.

„Mă aflu aici la Mărăsești ca să vă îndemn ca duminică să mergeți la vot și să votați pentru unirea românilor. Vă rog din inimă să mergeți să votați, să vă gândiți că a venit clipa în care trebuie să tăiați nodul gordian.

Nu vă mai mulțumiți cu jumătăți de măsură. Jumătatea de măsură în clipa de față este coexistența a două state românești. Suntem un singur neam și trebuie să ne întoarcem unii către ceilalți.

Calea cea mai eficientă și simplă ca să intrați în UE este să vă uniți acum, în următorii ani, cu România.

Singurii care vor să vă sprijine suntem tot noi, pentru că suntem același popor. Vă spun asta ca român având sânge basarabean în vine.

Votați AUR și lucrurile vor căpăta o tentă de miracol!”, a spus senatorul AUR, Sorin Lavric.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Senatorul Sorin Lavric (AUR): Îndemn toți basarabenii să meargă la vot și să voteze pentru UNIRE. Lucrurile vor căpăta o tentă de miracol!”

  1. Unirea ar trebui să se facă în afara Uniunii Europene iubitoare de sodomie și de ”refugiați”.
    Ce folos au germanii sau francezii că au autostrăzi, dacă și-au pierdut sufletele?
    Singura modalitate prin care putem rămâne în UE este să nu ne mai lăsăm călcați în picioare și să procedăm asemenea ”extremiștilor” precum Ungaria și Polonia.

Comentariile sunt închise.