Fostul fotbalist Mihai Neșu construiește un complex de recuperare pentru copii și o biserică. „Fiecare faptă bună se adună-n cer și-n suflet”

Fostul fotbalist Mihai Neșu, care a suferit un grav accident în urmă cu peste 10 ani, construiește, prin fundația pe care o conduce, un complex de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități și o biserică.

Într-o lume prea grăbită pentru a observa semenii aflați în suferință, Mihai Neșu se dedică cu totul pentru a ajuta copiii bolnavi. O face din tot sufletul, el însuși trecând printr-o mare suferință, în urma unui grav accident, din care a reușit să rămână biruitor cu ajutorul credinței.

Acum, Mihai Neșu are planuri mari. Construiește un Complex de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități, ce va purta numele Sfântului Nectarie. În cadrul complexului, se ridică și o biserică, cu Hramul Bunavestire.

Foto: Mihai Nesu Foundation

Lucrările au început în urmă cu câteva luni, stadiul acestora fiind destul de avansat. Mihai Neșu anunță, pe pagina de Facebook a Fundației Mihai Neșu, cu bucuria unui copil, ce s-a mai întâmplat pe șantier.

„Am fost pe șantier și azi. S-a început săparea fundației pentru clădirea cazării familiilor copiilor cu dizabilități, la biserica se continua cu armarea cupolelor si a turlei si la clădirea centrului de recuperare s-a turnat toată elevatia si acum se fac instalațiile de canalizare și se umple fundatia cu Energocell pentru eficientizare energetica mai buna”, anunța, săptămâna trecută, Mihai Neșu.

Piatra de temelie a bisericii a fost sfințită în 18 iunie, după cum a anunțat Basilica.ro la momentul respectiv.

„Toți părinții care vin la terapie cu copiii au nevoie să se întărească în nădejdea că oricând se poate întâmpla o schimbare în bine, oricât de grea ar fi starea copilului lor. În al doilea rând, cred că Maica Domnului știe cel mai bine ce înseamnă suferința pentru că și ea a avut de dus o cruce foarte grea și este model pentru toate mamele care își aduc copiii la noi la fundație”, spunea atunci Mihai Neșu.

Fiecare faptă bună se adună-n cer și-n suflet, ne asigură Mihai Neșu.

Cei care doresc să ajute, pot afla mai multe informații despre donații, aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Fostul fotbalist Mihai Neșu construiește un complex de recuperare pentru copii și o biserică. „Fiecare faptă bună se adună-n cer și-n suflet””

Comentariile sunt închise.