AUR începe procedura pentru SUSPENDAREA președintelui Klaus Iohannis

Partidul AUR a inițiat procedura pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, au anunțat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, copreședinții partidului, senatorul Claudiu Târziu și deputatul George Simion.

„Demersul nostru nu este un moft, este o datorie a noastră. Nu este un joc politic, este un gest de mare responsabilitate. Președintele Iohannis a încălcat de foarte multe ori Constituția, a trădat sub toate aspectele poziția de președinte”, a spus copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Căderea demnității unui președinte înseamnă pierderea demnității unui stat, iat noi avem nevoie de un stat care să fie respectat și care să aibă un cuvânt de spus în lume, a subliniat senatorul Claudiu Târziu.

„Luați în serios demersul nostru, iar parlamentarii din celelalte partide sunt rugați să nu mai facă niciun fel de calcul politic, să nu mai aibă nicio clipă de ezitare și să semneze pentru suspendarea și, apoi, pentru demiterea, președintelui Iohannis”, a spus copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.
Pentru demiterea președintelui Iohannis, se poate semna aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost