Prof.dr. Virgil Păunescu: Vaccinul anti-covid schimbă imunitatea și creează dependență

Vaccinurile anti-covid existente în acest moment pe piață produc un fenomen extrem de periculos, anume înlocuirea răspunsului corect al organismului, care se face prin imunitatea celulară, cu un răspuns imun bazat pe anticorpi, care ține doar șase luni, creând astfel, dependența de vaccin, avertizează prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Stimularea de anticorpi prin vaccinarea anti-covid este atât de puternică, încât distruge imunitatea celulară, singurul răspuns corect al organismului în fața noului coronavirus, a explicat, pentru publicația Național, medicul Virgil Păunescu .

„Am pus o întrebare la ședința Academiei de Științe Medicale și apoi la o întâlnire cu microbiologi și virusologi: care este cantitatea de antigen pe care ți-o administrează vaccinurile de pe piață, care folosesc material genetic? Mi s-a răspuns că scrie pe prospect. Pe prospect scrie cât ADN sau ARN ți se introduce, dar ăla nu este antigenul, ăla intră în celule și începe sinteza de antigen. Și noi nu știm la fiecare individ în parte cât antigen se produce. Asta spuneau și israelienii, că vaccinarea face din individ o bombă cu anticorpi, că stimularea este prea puternică.

Și această stimulare puternică duce la o chestiune. Răspunsul imun corect al organismului se face prin imunitate celulară, prin limfocite T citotoxice. De aceea pacienții care trec prin boală în mod normal, în special asimptomaticii, nu ar trebui să mai aibă nicio problemă ani și ani de zile. Dar, în momentul în care tu îi vaccinezi, le-ai schimbat imunitatea, pentru că este o doză foarte mare de antigen care ți se introduce indirect și nu știm cât este”, a declarat prof. dr. Virgil Păunescu.

Acesta arată că organismul este forțat să-și schimbe imunitatea dintr-o imunitate corectă, pe bază de limfocite T, într-una pe aniticorpi, care nu rezistă decât 6 luni.

Astfel, oamenii devin dependenți de vaccin, pentru că nu vor mai reacționa după o asemenea manevră brutală de schimbare a modului în care răspunzi imun, și rămân vulnerabili și dependenți de acest răspuns incorect”, spune prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Prof. dr. Virgil Păunescu crede că vaccinarea avea oarecum o explicație până la apariția anticorpilor monoclonali sau până la apariția unui antiviral eficient, nu pe termen nelimitat, cum se preconizează acum.

„Spuneau cei din conducerea companiilor producătoare de vaccinuri anti-Covid că omenirea trebuie să se obișnuiască la fel ca în cazul vaccinului antigripal, unde se dă o doză în fiecare an, iar la cel anti-Covid două doze pe an. Dar nu este același lucru, e o tehnologie total diferită. Adică tu mă obligi să reacționez incorect la o boală, așa cum reacționează acum o minoritate, și să fiu permanent în pericol de a muri dacă nu mă vaccinez. Dar cât să mă vaccinez? Eu am vrut o dezbatere sub auspiciile Academiei de Științe Medicale și s-a spus acolo că tehnologia ARN-ului mesager e cunoscută de vreo 40 de ani, sigur, nu asta cu care fac ei, dar insistența că suntem în pragul unei revoluții este o prostie”, a subliniat prof. dr. Virgil Păunescu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Prof.dr. Virgil Păunescu: Vaccinul anti-covid schimbă imunitatea și creează dependență”

  1. Domnul academician doctor face parte din colectivul de specialisti consultat pentru a se lua decizii medicale ?

Comentariile sunt închise.