Senatorul Claudiu Târziu (AUR), despre certificatul sanitar: Un document de segregare, prin care se încalcă drepturi și libertăți fundamentale și constituționale. APEL important către români!

Copreședintele partidului AUR, senatorul Claudiu Târziu, a avertizat, luni seară, cu privire la riscul ca certificatul sanitar, pe care l-a caracterizează ca fiind un document prin se care încalcă drepturi și libertăți fundamentale, să fie votat în Camera Deputaților.

Nu există o preocupare pentru sănătate, ci pentru controlul populației, a subliniat, luni seară, la postul A7TV, senatorul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, proiectul privind obligativitatea certificatului sanitar nu a trecut de Senat pentru că nu s-au strâns voturile necesare pentru adoptarea unei legi organice, în contextul în care „doi parlamentari din arcul de putere s-au abținut și mai mulți au lipsit în ziua votului”.

„Ne temem că la Camera Deputaților lucrul acesta nu se va mai repeta, se vor mobiliza mai bine și vor vota împotriva românilor, împotriva intereselor cetățenești, împotriva dreptului la muncă sau la viață, chiar, nu mai spun de cel la sănătate.

Toate grupurile parlamentare, în afara de AUR, au anunțat că vor susține introducerea acestui document, pe care noi îl considerăm unul de segregare și de discriminare a românilor.

Un document care nu doar încalcă anumite drepturi și libertăți prevăzute în Constituție, dar încalcă drepturi și libertăți fundamentale ale omului.

O vor face pentru că au un plan și pentru că se țin foarte bine de el. Nu-i va putea nimeni determina să se răzgândească, în afară de români, dacă se vor manifesta ca atare.

Atâta vreme cât majoritatea românilor acceptă acest comportament tiranic și tot felul de inițiative legislative venite din partea puterii, în răspăr cu interesul fiecăruia dintre noi și cu interesul național, atunci ei vor continua în același registru. Nu au niciun motiv să-și schimbe comportamentul, nu se tem că vor fi trântiți la vot la următoarele alegeri, deoarece nu există semnale suficient de puternice din societate”, a explicat senatorul Claudiu Târziu.

Certificatul verde, capăt de pod pentru dictatura sanitară

„Miza, cred că a înțeles toată lumea, nu este sănătatea populației, ci schimbarea regimului democratic.

Nu există o preocupare pentru sănătatea populație, ci pentru controlul populației, pentru îngrădirea libertăților și pentru a ne schimba stilul de viață. Încet, încet ne vom obișnui, pentru că avem nevoie de un document care să ne permită să ne facem cumpărăturile, să mergem la serviciu, să urcăm într-un autobuz.

Indiferent de amendamente, acest certificat sanitar rămâne ceea ce este: un document de segregare și de discriminare a românilor, un document prin care se încalcă drepturi și libertăți fundamentale și constituționale. Acest certificat este un capăt de pod pentru dictatura ce ne așteaptă”, a explicat copreședintele AUR.

Apel către români

Copreședintele AUR a subliniat că în rândul românilor se constată un fel de dezarmare, românii cred că nu se mai poate face nimic și atunci nu mai reacționează, nu mai protestează.

„Nu știu de ce reacționează așa românii, dar noi, singuri în Parlament, nu o să putem să rezolvăm toate probeleme dacă nu vor avea suportul lor.

Facem un apel răspicat, ferm și cu toată dragostea la românii care vor să-și apere drepturile și libertățile, la românii care țin la un sistem democratic, să reacționeze, să apeleze la parlamentarii din circumscripția lor și să le spună cum să voteze în interesul românilor și să iasă în stradă, dacă este nevoie, pentru a-și manifesta voința”, a spus senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR), despre certificatul sanitar: Un document de segregare, prin care se încalcă drepturi și libertăți fundamentale și constituționale. APEL important către români!”

Comentariile sunt închise.