ULTIMA ORĂ! AUR solicită Parchetului European să investigheze modul în care Comisia Europeană a achiziționat vaccinurile anti-covid

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită Parchetului European, în special prim procurorului șef european, Laura Codruța Kovesi, să înceapă investigarea modului în care Comisia Europeană a făcut achizițiile de vaccinuri anti-covid, a transmis partidul AUR prin intermediul unui comunicat de presă.

Având în vedere faptul că investigații independente de presă au scos la iveală date și informații concrete cu privire la legături directe între familia președintei Comisiei Europene, Ursula van der Leyen, și o mare companie producătoare de vaccinuri anti-covid, considerăm ca fiind de maxim interes pentru toți cetățenii europeni ca acest aspect să fie lămurit, se precizează în comunicatul AUR.

Solicitarea AUR vine în contextul informațiilor apărute în presă despre legăturile șefei CE cu BigPharma. Reamintim că ancheta jurnalistului Adrian Onciu pe această temă este disponibilă aici, aici și aici.

„Aceste acuzații foarte grave apărute în sfera publică trebuie lămurite cât mai curând. Pentru că explicațiile dnei Ursula van der Leyen cu privire la modul în care s-au achiziționat vaccinurile întârzie, considerăm că Parchetul European are datoria să demareze o anchetă pe marginea acestui caz. Este în joc credibilitatea instituțiilor europene. Având în vedere măsurile draconice luate de foarte multe state membre pentru a forța vaccinarea populației, este esențial să cunoaștem prevederile contractelor și condițiile impuse de producători Comisiei”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

„Achiziția acestor vaccinuri este afacerea secolului sau, poate, chiar a mileniului. Sunt în joc foarte multe miliarde euro din banii contribuabililor europeni. Suntem cu toții îndreptățiți să aflăm cum au fost negociate aceste contracte, care sunt legăturile familiei van der Leyen cu Big Pharma, de ce au fost secretizate contractele. Instituțiile europene sunt primele chemate să dea exemplu de transparență și de intransigență cu privire la cheltuirea banilor publici. Îi cer dnei Kovesi să se implice personal din funcția de procuror șef pentru a face lumină în acest caz”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „ULTIMA ORĂ! AUR solicită Parchetului European să investigheze modul în care Comisia Europeană a achiziționat vaccinurile anti-covid”

 1. Este o veste buna , sa spearm cu nu va fii doar la nivel de propaganda mediatica , la categoria ” marketig politic ” Dar conform Reg.E.C , prividor la aspectul in cauza si conform Reg. OMS referitor la ” pandemie ” ,ramanem ca ” cetateni turmentati : si ne uitam la :
  – state europene care fac gratuit testul de 2 ani privind identificarea virusului si masuri de izolare a lui .
  – state europene care sunt obilgate prin lege , medicina penala sa motiveze si sa analizeze cauza decesului , presupus Korona sau un alt virus sau o alta motivatie medicala de deces.
  – state europene care au cerut fiind obligate prin legea nationala responsabilitate producator privind alte probleme colatereale ale cetatenilor tratati privind administrare vaccin .
  – state europene care au interzis vaccinarea populatiei tinere varsata 5-18 ani pana la definitivare rezultate cercetare si omologare virus .
  – state euroepene care au sistat sau au verificat asa zise finantarii extra-europene din asa zise fonduri de investii , privind ” panademia in cauza ” , referior la posibile ” spalarii de banii ” din fonduri ” off-shore ”
  Ori din toate aceste aspecte pana acum ROMANIA are doar un singur statut , posibil ” Infractional ” ( cu o 120 MILIOANE DOZE VACCIN SI ALTE CHELTUIELI PRIVIND ( BOTEZATII IN CAUZA PE DIFERITE TEME ) fara nici un program , fara nici o verificare , privind unde au disparut 50 miliarde lei , referitor la afacerea KORONA SI MAI MULTI VIRUSI ” DAR SPERAM CA D-NA PROCUROR GENERAL EUROPEAN VA LAMURII PRIN INTEGRITATEA SI PROFESIONALISMUL SAU ACESTA ” GAURA NEAGRA ” A ROMANIEI SI ALTOR TARI DIN ESTUL MEDIOCRU AL EUROPEI. Cu respect pentru doamna Procuror GENERAL E.C , CODRUTA KOVESSI SI DORIM DIN TOT SUFLETUL NOSTRU DE ROMANII SUCCES IN ANCHETAREA AFACERII E.C ” KORONA SI MAI MULTI VIRUSI ” MACAR LA NIVELUL ROMANIEI FIINDCA SUNTEM CONVINSII CA NICI O DATA LA NIVEL DE EUROPA COMUNITARA .

Comentariile sunt închise.