Alți doi fotbaliști de performanță suferă dureri toracice și probleme de respirație în timpul meciurilor de fotbal

Două cazuri similare, la mai puțin de 24 de ore distanță, în care doi fotbaliști de performanță, unul de la Manchester United, cel de-al doilea de la Napoli, suferă de dureri toracice și probleme de respirație în timpul meciurilor pe care echipele lor le jucau în campionatul Angliei, respectiv al Italiei.

În Anglia, Victor Lindelof, fundaș al echipei de fotbal Manchester United, acuză dureri toracice și probleme de respirație în timpul meciului împotriva echipei Norwich.

În Italia, Piotr Zielinski, internațional polonez și mijlocaș al echipei de fotbal Napoli, acuză dureri toracice și probleme de respirație în timpul meciului împotriva echipei Empoli.

Un comunicat al celor de la Napoli confirmă că Piotr Zielinski a fost bolnav de gripă chinezească în luna octombrie 2020.

Ambi au au fost înlocuiți de pe teren, au fost supuși unui set de teste medicale care nu au relevat nici un fel de probleme.

Cei doi se adaugă unei liste tot mai lungi de sportivi de performanță care au suferit de probleme similare în ultimele luni.

Sursa: Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Alți doi fotbaliști de performanță suferă dureri toracice și probleme de respirație în timpul meciurilor de fotbal”

Comentariile sunt închise.