Dictatura LGBT: Districtul școlar din Chicago desființează toaletele clasice din școli pentru a promova „egalitatea de gen”

Districtul școlar public din Chicago (Chicago Public School – CPS), unul din cele mai mari din SUA, cu un număr de 636 de școli și peste 340.000 de elevi, a anunțat la data de 1 decembrie 2021 un mandat care va schimba complet felul în care vor fi folosite toaletele din școli. Dacă până acum acestea erau separate în funcție de sex, adică pentru băieți și fete, conform noului mandat acestea vor deveni mult mai inclusive. Acest lucru este prezentat de conducerea districtului școlar ca „un mare pas înainte pentru echitatea de gen”.

Toți studenții și personalul CPS vor avea acces echitabil la facilități sanitare care se aliniază cu identitatea lor de gen”, a declarat un oficial al CPS într-un mesaj video, adăugând că noua cerință este un pas către „școli mai inclusive și mai primitoare”.

Oficialul CPS a detaliat noul mandat și ce schimbări vor avea loc în școlile publice din Chicago:

O schimbare care va fi implementată în acest an școlar se referă la toaletele din școlile noastre. În conformitate cu noile orientări federale, toți studenții și personalul CPS, vor avea acces corect și echitabil la facilități sanitare care se aliniază cu identitatea lor de gen.

Vom oferi tuturor școlilor semne actualizate care vor face băile noastre mai inclusive. Aceste semne vor indica accesoriile disponibile în fiecare toaletă și va clarifica faptul că toate toaletele sunt disponibile pentru utilizare de către oricine se simte confortabil.

Noile semne care vor fi puse pe ușile toaletelor vor indica următoarele:

„Aceasta este o toaletă neutră din punct de vedere al genului, cu mai multe boxe. Este deschis utilizatorilor oricărei identități sau expresii de gen.”

„Băieți +: Această toaletă are atât pișoare, cât și boxe. Toți cei care se simt confortabil sunt bineveniți să o folosească.”

„Fete +: Această toaletă are boxe. Toți cei care se simt confortabil sunt bineveniți să o folosească.”

Sursa: Breitbart

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Dictatura LGBT: Districtul școlar din Chicago desființează toaletele clasice din școli pentru a promova „egalitatea de gen””

Comentariile sunt închise.