Eșec masiv al autorităților din Luxemburg, barierele de la un târg de Crăciun au fost rupte de protestatari

În Luxembrug protestatarii au luat cu asalt și au desființat barierele instalate de autorități pentru a controla și a permite accesul la un târg de Crăciun doar celor cu certificat verde.

În înregistrare se poate auzi cum lumea strigă „Libertate! Libertate!

Apropo de certificatul verde, acesta e doar un document care atestă faptul că deținătorul s-a vaccinat împotriva gripei chinezești, nimic mai mult. Absolut toată lumea știe că vaccinurile nu împiedică îmbolnăvirea și/sau răspândirea virusului. Acest lucru e confirmat de măsurile luate de autoritățile portugheze, de exemplu, care au declarat stare de calamitate și au anulat evenimentele în aer liber din noapte de Anul Nou datorită exploziei de infectări COVID deși rata vaccinării este de peste 86%.

Dacă autoritățile vor să restricționeze accesul într-o anumită locație a celor infectați pentru a opri răspândirea gripei chinezești, ar trebui să vină cu alte soluții. Certificatul verde e doar un instrument restrictiv, de control al populației și de îngrădire a libertăților.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Eșec masiv al autorităților din Luxemburg, barierele de la un târg de Crăciun au fost rupte de protestatari”

Comentariile sunt închise.