Microcipul subcutanat care poate stoca toate datele noastre personale a devenit realitate

Compania suedeză Epicenter a dezvoltat un microcip care poate fi implantat sub piele și care poate conține certificatul verde de vaccinare. Acesta este de mărimea unui bob de orez, discret și ușor de implantat.

Totul este prezentat ca o mare victorie și o metodă sigură și convenientă de păstrare nu doar a certificatului de vaccinare, ci și a multor alte lucruri care acum ne ocupă buzunarele, cum ar fi documentele de identificare, datele medicale, cardurile etc.

Cipul poate fi citit foarte ușor cu orice telefon sau cu scaner folosind tehnologia NFT (near-field technology, adică tehnologia câmpurilor apropiate).

Încă o „conspirație” care devine realitate.

Și iată că se împlinește ceea ce scriam la începutul pandemiei în articolul „Nici o criză nu trebuie ratată sau cum se va ajunge la vaccinarea obligatorie și inserarea cipurilor subcutanate” pe care îl încheiam cu următoarele versete din Biblie:

Apocalipsa 13

16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

Sursa: The Sun


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost