UPDATE. Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Forțarea intrării în Parlament, o diversiune a unor provocatori!

ACTUALIZARE ORA 13:45
Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a caracterizat forțarea intrării în Parlament de către unii protestatari ca fiind o diversiune.
„Forțarea intrării în Parlament este o diversiune a unor provocatori care vor să compromită un protest pașnic.
Condamn violența sub orice formă!”, a transmis, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.
Totodată, copreședintele AUR le-a cerut protestatarilor aflați pe treptele Parlamentului să facă un pas în spate.
„Cei care ați venit la îndemnul altcuiva faceți ce vreți. Cei care ați venit la îndemnul AUR faceți un pas în spate”, le-a spus protestatarilor senatorul Claudiu Târziu.
ACTUALIZARE ora 10:00

Mii de oameni s-au strâns deja la protestul împotriva certificatului sanitar, atât în curtea Parlamentui, cât și la intrările de la Camera Deputaților și Senat.

Traficul este blocat în zona dinspre Parcul Izvor.

Știrea inițială

La 32 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, românii se ridică din nou pentru libertate, spunând NU unei noi dictaturi, sanitară de această dată, în cadrul unui protest de amploare, anunțat pentru marți, 21 decembrie, în fața Parlamentului.

Este o zi istorică pentru România. În timp ce partidele din coaliția PNL-PSD-UDMR și USR încearcă ca prin tot felul de tertipuri legislative să impună obligativitatea certificatului sanitar, AUR a anunțat că se opune până la capăt acestui document de segregare și de discriminare a românilor.

Copreședinții AUR, senatorul Claudiu Târziu și deputatul George Simion, au transmis constant mesaje puternice în acest sens.

„Românii resping dictatura verde! Doar împreună ne mai putem opune instrumentului politic verde. Sunteți ultima redută! Ne vedem în fața Parlamentului, marți, 21 decembrie, ora 9:00!”, a transmis, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Pe de altă parte, deputaţi ai AUR au afişat, luni, în plenul Camerei, în faţa tribunei, un banner pe care era inscripţionat mesajul „Libertate fără certificate”, în timp ce liderul grupului, George Simion, a solicitat retragerea de pe ordinea de zi a proiectului privind introducerea certificatului verde, potrivit Agepres.

„Este pe ordinea de zi un proiect care încalcă Constituţia – certificatul verde. Trebuie scos de urgenţă de pe ordinea de zi. În presă s-au dat semnale îngrijorătoare privind adoptarea certificatului verde sau stop-COVID. Nu poate exista în democraţie aşa ceva. (…) Nu vrem certificat verde şi nici asumarea răspunderii Guvernului Ciucă pe certificatul verde”, a spus George Simion, anunţând că mii de români vor veni marți la protest în faţa Parlamentului împotriva certificatului verde.

Protestul de marți este anunțat în fața Parlamentului României, marți, 21 decembrie, începând cu ora 09:00.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „UPDATE. Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Forțarea intrării în Parlament, o diversiune a unor provocatori!”

Comentariile sunt închise.