Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Certificatul verde nu este despre sănătatea românilor, ci despre CONTROLUL românilor. După 32 de ani strigăm din nou: LIBERTATE!

Senatorul Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a transmis, marți, din mijlocul protestului organizat la Parlament, un mesaj puternic, cu privire la amenințarea care planează asupra României prin impunerea obligativității certificatului sanitar și instaurarea unei dictaturi medicale.

„După 32 de ani strigăm din nou: LIBERTATE. Se încearcă acum instaurarea unei noi dictaturi în România și punerea românilor în jug.

De data aceasta, prin mijloace mai ușoare.

De data asta, nu cu amenintarea cu pușcăria, ci cu amenințarea că nu avem acces la locurile noastre de muncă, nu avem acces în magazine, nu avem acces să ne vedem prietenii.

Despre asta este vorba în tentativa de impunere a certificatului verde, care nu este pentru sănătatea românilor, ci pentru controlul românilor.

Certificatul verde nu este despre preocuparea Guvernului cu privire la sănătatea noastră a tuturor, ci este despre preocuparea Guvernului de a nu avea niciun fel de opoziție.

Frați români, trebuie să ne opunem cu cerbicie și cu seriozitate până la capăt!”, a transmis, marți, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Certificatul verde nu este despre sănătatea românilor, ci despre CONTROLUL românilor. După 32 de ani strigăm din nou: LIBERTATE!”

Comentariile sunt închise.