Trei fotbaliști profesioniști au făcut infarct și au decedat în ultimele cinci zile

Mukhaled Al-Raqadi, 29 de ani, component al echipei naționale de fotbal a Omanului, s-a prăbușit pe teren în timpul încălzirii înaintea partidei dintre echipa sa de fotbal FC Muscat și Suwaiq. A fost de urgență dus la spital cu salvarea unde medicii au făcut tot posibilul să-l salveze. Din păcate, fără succes. A decedat în spital miercuri, 22 decembrie 2021.

Marin Cacic, 23 de ani, fotbalist croat, component al echipei de fotbal NK Nehaj Sinj, a suferit un atac de cord în timpul unui antrenament și s-a probușit pe teren. A fost de urgență dus la spital unde medicii au făcut tot posibilul să-l salveze. Din păcate, fără succes. A decedat în spital joi, 23 decembrie 2021.

Sofiane Locar, 30 de ani, căpitan al echipei de fotbal algeriene Mouloudia Saida, a suferit un atac de cord și s-a prăbușit pe teren în timpul partidei împotriva echipei AF Oran din campionatul algerian. Echipele medicale ale ambelor echipei au încercat în zadar să-l resurciteze. A decedat sâmbătă, 25 decembrie 2021.

Iată că am ajuns să jucăm la ruleta rusească, doar că locul pistolului a fost luat de seringă. Și autoritățile insistă cu vaccinarea copiilor.

Am mai scris pe același subiect:

Am publicat și un studiu științific care a concluzionat că vaccinurile RNA mesenger de la Pfizer și Moderna „cresc dramatic markerii inflamatori endoteliali și riscul de sindrom coronarian acut (SCA)”.

Aveți grijă de voi!

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Trei fotbaliști profesioniști au făcut infarct și au decedat în ultimele cinci zile”

  1. În articol nu spune ca ar fi fost vaccinați sau nu…eu sunt de părere ca, contează si viata extra sportiva a fiecăruia si posibilele probleme de sănătate pe care exista posibilitatea sa le fi avut înainte…avem și alte cazuri de fotbaliști decedați pe terenul de fotbal, Hildan, Ekeng, Puerta, dar și fotbaliști care din cauza problemelor cardiace au fost nevoiți sa se retragă o perioada, cazul Gotze, Tucudean, Eriksen si mulți altii…cazurile enumerate sunt înainte de Covid

Comentariile sunt închise.