Vaccinarea bebelușilor, în linie dreaptă! Anunțul companiei Pfizer pentru categoria de vârstă 6 luni- 5 ani

Compania Pfizer ar putea anunța până la sfârșitul acestui an datele studiului privind vaccinarea copiilor cu vârsta de cel puțin 6 luni, a spus directorul general Albert Bourla, informează nbcnews.com, citat de News.ro.

Potrivit sursei citate, Albert Bourla a menționat că există „un studiu pe copii cu vârste de la 6 luni la 2 ani şi un altul pe copii cu vârste de la 2 la 5 ani”.

„Deci, până la finalul anului, începutul anului viitor, când vom avea datele, vom şti mai multe”, a spus Albert Bourla.

Intenția de a lansa un vaccin pentru copiii cu vârstă mai mare de 6 luni a fost anunțată de Pfizer încă din luna septembrie, după cum a relatat atunci RostOnline.

Reamintim că mii de copii sunt folosiți pe post de cobai pentru testarea vaccinurilor anti-covid, fără ca vreo autoritate să se sesizeze cu privire la această practică și chiar dacă, de exemplu,  europarlamentarii și-au exprimat, recent, îngrijorarea cu privire la experimentele medicale, cerând interzicerea celor făcute pe animale, a scris recent RostOnline.

Spre exemplu, Pfizer-BioNTech a anunțat, în septembrie, că a finalizat testarea vaccinului asupra a 2.000 de copii cu vârste de 5-11 ani.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Vaccinarea bebelușilor, în linie dreaptă! Anunțul companiei Pfizer pentru categoria de vârstă 6 luni- 5 ani”

Comentariile sunt închise.