Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, la Iași, de Ziua Unirii Principatelor Române: Facem un nou LEGĂMÂNT cu țara. Nu ne oprim până nu reușim să o REÎNTREGIM!

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a declarat, luni, la Iași, unde este prezent de Ziua Unirii Principatelor Române, că reîntregirea națională reprezintă un nou jurământ față de România.

Suntem aici pentru a face un nou legământ cu țara. Nu ne oprim până când nu reușim să o reîntregim, până nu reușim să o facem să înflorească așa cum merită, a subliniat copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, în fața miilor de români adunați la Iași, de Ziua Unirii.

„Cine sunt extremiștii? Noi care am venit să sărbătorim din dragoste pentru țară, din dragoste pentru popor, în Capitala primei noastre Uniri, sau cei care ne atacă mișelește și fug ca niște lași, ca niște ticăloși lipsiți de orice urmă de bun simț.

Noi am venit aici să ne punem inima în slujba țării, să arătăm dragoste, să arătăm unitate și ei vor să ne dezbine cu astfel de mizerii. Nu vor reusi!

Noi suntem oameni hotărâți, știm la ce drum am pornit, și nu vom da înapoi.

Dacă speră să ne scoată din mijlocul poporului cu astfel de încercări prostești, să știe că nu vor reuși.

Poporul știe de cine este iubit, poporul are nevoie să fie iubit. Poporul are nevoie de conducători care să-l iubească.

Dacă vor veni din nou conducători care să-l iubească, se va întregi din nou această țară.

Avem resurse, avem oameni minunați, avem putere, avem inteligență, avem tot ce ne trebuie ca să reușim și să ridicăm România acolo unde merită.

Suntem aici pentru a face un nou legământ cu țara. Nu e vom opri până când nu vom reuși să o reîntregim, până nu vom reuși să o facem să înflorească așa cum merită.

Este o zi a bucuriei că ne aflăm aici împreună. Este o zi magnifică. Dumnezeu a ținut cu noi și ne-a dat o vreme splendidă. Haideți să facem Hora Unirii așa cum ne-am propus! Nimeni nu ne întoarce din drum! Doamne, ajută!”, a spus copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, la Iași, de Ziua Unirii Principatelor Române: Facem un nou LEGĂMÂNT cu țara. Nu ne oprim până nu reușim să o REÎNTREGIM!”

Comentariile sunt închise.