Solidaritate necondiționată! Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios va purta la Melbourne un tricou PRO Novak Djokovic

Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios a anunțat că va purta un tricou prin care să-și exprime solidaritatea cu Novak Djokovic, a cărui participare la Australian Open este în continuare incertă, el fiind plasat din nou în detenție de autoritățile australiene.

Nick Kyrgios, care l-a atacta în trecut de mai multe ori pe Novak Djokovic, a făcut anunțul în cadrul unui podcast.

„Oameni precum Tsitsipas și Nadal mă enervează. Evident că toată lumea are o părere acum. Și e în regulă, până la un punct. Imaginaţi-vă doar ce simte Novak Djokovic. Și el este om. Cu toții îl tratăm ca pe Novak Djokovic, nu ca pe o ființă umană. Probabil vrea un pic de susţinere de la noi, ceilalti jucatori. Şi l-a primit de la mine. Voi purta pentru el un tricou cu sloganul „Let’s go” în parcul de la Melbourne”, a dezvăluit Kyrgios în timpul unui podcast.

Sursa: Eurosport

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Solidaritate necondiționată! Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios va purta la Melbourne un tricou PRO Novak Djokovic”

  1. Corect, declaratia Presedintelui statului Sarb, este un exemplu de declaratie se stat , a unui presedinte de stat , care isi apara cetateanul si nu interesul de moment politic , al unei afaceri mondiale , gestionate de anumite interse ale momentului , dar sarbii sunt un popor care isi stiu drepturile de sute de ani ,fata de altii care sunt ” populatii” , conduse de ” parvenitii ” momentului. cu respect pentru Presedintele sarb avand in vedere declaratia sa.

Comentariile sunt închise.