Laboratoarele de cercetări biologice din Ucraina au fost construite și echipate cu fonduri de la Departamentul Apărării al SUA

Am scris ieri despre existența laboratoarelor de cercetări biologice din Ucraina. Iată că acum iese la iveală faptul că acele laboratoare au fost construite și echipate cu fonduri provenite de la Departamentul Apărării al SUA.

Documentele care dovedesc acest lucru nu se mai găsesc pe site-ul Departamentului de Stat al SUA, dar au rămas disponibile în arhivele internetului. Iată un asemenea document care se referă la laboratorul de cercetări biologice din Harkov:

Au mai fost scoase la lumină documente similare și pentru alte laboratoare de cercetări biologice:

Absolut toate au ca finanțator Departamentul Apărării din SUA, ca beneficiar Ministerul Sănătătii din Ucraina, contractor general fiind firma americană Black & Veatch. Fondurile sunt nerambursabile, în toate documentele Departamentul Apărării al SUA aparând ca donator. Acest lucru îmi spune că laboratoarele respective sunt controlate de americani, lucru dovedit de documente ale Ambasadei SUA din Ucraina cum e cel de mai jos:

Sursa: Cyber Berkut

Cererea vine din partea biroului pentru reducerea amenințărilor (DTRA) din cadrul Ambasadei SUA din Ucraina. Aceasta agenție a SUA este „singura organizație a Departamentului Apărării concentrată exclusiv pe contracararea și descurajarea armelor de distrugere în masă și a amenințărilor emergente„. După cum se vede în documentul de mai sus, reprezentanții SUA cereau să viziteze laboratorul din Harkov în luna mai 2018 și pe cel din Lvov în iunie 2018.

Dar să ne întoarcem câtiva ani în trecut. În 2014, o firmă numită Metabiota, care este specializată în detectarea, urmărirea și analiza potențialelor focare de boli infecțioase, a semnat un contract federal de 18,4 milioane de dolari ca subcontractant al firmei Black & Veatch în Georgia și Ucraina. În 2017 cele două firme, Black & Veatch și Metabiota, aveau birourile împreună în centrul Kievului.

Și acum ajungem la Hunter Biden, fiul actualului președinte al SUA. În iunie 2015, Metabiota a primit 30 de milioane de dolari de la investitori, cel mai semnificativ aport avândul firma de investiții a lui Hunter Biden,Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP).

Sursa: InfoWars

În 2014 o angajată a RSTP, Anne Marie Person, a părăsit firma, fiind angajată de Joe Biden, vicepreședintele SUA de atunci, în echipa sa de la Casa Albă. Conform New York Post, aceasta a păstrat legatura cu foștii șefi de la RSTP, ținându-i la curent cu demnitarii care vizitau SUA și cu evenimentele oficiale de care ar putea fi interesați aceștia.

Dar legăturile lui Hunter Biden cu Ucraina nu se opresc aici. În octombrie 2020 cotidianul american New York Post publica câteva materiale despre Hunter Biden, fiulul actualului președinte al SUA, Joe Biden. Materialele se referă la afacerile lui Hunter Biden din perioada 2014 – 2015, perioadă în care Joe Biden era vicepreședinte al SUA. Este și perioada de după Euro Maidanul ucrainean care a dus la alegerea unui președinte pro european și la alinierea Ucrainei cu valorile Europei Occidentale.

În 2014 Hunter Biden a fost angajat de firma Burisma, firma ucraineană de exploatare a gazelor naturale, cu un salariu de 50.000$/lună. Singura calitate care-l recomanda pe Hunter Biden era că tatăl său era vicepreședintele SUA. De altfel acesta a fost și rolul lui, de agent de influență al Burisma pe lângă administrația americană de la vremea respectivă.

Cotidianul New York Post a și publicat un schimb de emailuri dintre Vadym Pozharskyi, numărul trei în conducerea Burisma, și Hunter Biden. Într-un email din luna mai 2014 acesta  îl ruga pe Hunter Biden să-și folosească influența în favoarea firmei ucrainene. Iar într-un email din 17 aprilie 2015 îi multumea lui Hunter Biden pentru invitația la Washington și oportunitatea de a-l întâlni pe Joe Biden, vicepreședintele de atunci al SUA.

Sursa: New York Post

Trebuie amintit că la vremea respectivă aceste articole despre afacerile lui Hunter Biden în Europa apărute în presa americană au fost blocate de la distribuire de Twitter.

Toate cele de mai sus s-au desfășurat în perioada în care președinte al SUA era Barack Obama, câștigător al Premiului Nobel pentru Pace, iar vicepreședinte era Joe Biden, actualul președinte al SUA. Cât despre Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, putem spune că acesta a profitat de poziția tatălui său în cadrul Administrației de la Washington.

Surse: The Gateway Pundit, InfoWars, Cyber Berkut


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Laboratoarele de cercetări biologice din Ucraina au fost construite și echipate cu fonduri de la Departamentul Apărării al SUA”

  1. Ramane de vazut , daca aceste LABORATOARE , au avut un rol sau nu in Operatiunea ” Covid si alti virusi ” , poate acest aspect ar trebui cercetat de ” Insitutiile abilitate din Romania ” , deoarece dupa cum ne aducem aminte , din emisiunile televizate si rapoartele oficale facute , privind ” Operatiunea Covid ” , zona cea mai afectata a tarii , pe timpul Situatiei de Urgenta , Covid , cu ” inchidere zona , activitati militare , spitale blocate , resurse alocate ” etc. , a fost tocmai zona de nord -est a tarii Suceava si judetele limitrofe . Dar daca este adevarat ca din Ukraina s-a propagat acest virus ” covid ” la nivelul de atunci publicat , in zona Suceava , CINE SA CONTROLEZE REAL DACA ESTE ADEVARAT SAU NU , LABORATORELE RESPECTIVE FIIND FINANTATE NATO ,IAR NOI FACAND PARTE DIN NATO ? Domnule asta este o fapta reala de subminare a Sigruantei Nationale , prin afectarea populatiei din aceasta zona , dar cine vreodata si ce institutie va face o ancheta reala si corelatiile necesare cu acest nou document confirmat privind finantarea laboratoarelor cu arme biologice pe teritoriul Ukrainei , tocmai de aparatorii ” Democratiei , sigurantei si liberatii cetateanului ” . NIMENI DINTRE INSTITUTIILE ABILIATE ALE STATULUI ROMAN NU VA FACE NICIODATA ACESTA SIMPLA CERCETARE INFORMATIVA SI PENALA PRIVIND ACESTA CORELATIE INTRE LABORATORE UKRAINA SI GRADUL CEL MAI RIDICAT DE INFECTARE DIN SUCEAVA SI ALTE JUDETE LIMITROFE PE PERIOADA PANDEMIEI ., FAPTE DECLARATE PRIVIND GRADUL RIDICAT DE INFECTARE CHIAR DE GUVERNUL ROMANIEI SI PRESEDINTELE TARII PRIN DECLARATII OFICALE TELEVIZATE SI MAI PUTIN TELEVIZATE DIN ACEEA VREME.

Comentariile sunt închise.