Bruxelles-ul va INTERZICE Twitter în Europa, dacă Elon Musk încalcă regulile UE privind comunicarea. Anunțul comisarului Thierry Breton

Autoritățile de reglementare de la Bruxelles au avertizat, marți, că vor interzice Twitter, dacă sub conducerea noului proprietar, Elon Musk, nu vor fi respectate regulile europene privind comunicarea în spațiul on-line.

Declarația a fost făcută de comisarul european Thierry Breton, responsabil pentru piața internă, pentru Financial Times.

Orice companie care operează în Europa trebuie să respecte regulile blocului comunitar și, dacă va fi necesar, se vor lua măsuri pentru a forța Twitter să facă acest lucru, a spus Thierry Breton, notează sursa citată de Mișcarea de rezistență.

„Fie că este vorba de mașini sau de rețele sociale, orice companie care operează în Europa trebuie să respecte regulile noastre. Domnul Musk știe bine acest lucru.

Dacă Twitter nu respectă legea noastră, există sancțiuni – 6% din venituri și, dacă acestea continuă,  vom interzice să opereze în Europa” a mai spus Thierry Breton, comisarul UE pentru Piața Internă, pentru Financial Times.

Reamintim că directorul general al Tesla Inc, Elon Musk, a ajuns luni la un acord privind achiziţionarea platformei de socializare Twitter Inc pentru 44 miliarde de dolari, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Bruxelles-ul va INTERZICE Twitter în Europa, dacă Elon Musk încalcă regulile UE privind comunicarea. Anunțul comisarului Thierry Breton”

  1. Deci Uniunea Europeana vrea sa interzica libera exprimare. Va fi ca in China sau Coreea de Nord.

Comentariile sunt închise.