UPDATE/ Ministrul Bode, ABSENT de la dezbaterea politică inițiată de AUR privind funcția deținută de Raed Arafat în DSU

ACTUALIZARE ORA 20:30

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, nu s-a prezentat la dezbatarea programată pentru luni, în Camera Deputațiilor, în cadrul căreia ar fi trebuit să clarifice informația privind funcția deținută de Raed Arafat în cadrul DSU.

Știrea inițială

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, este așteptat, luni, în Parlament, să răspundă la solicitarea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) privind clarificarea informației referitoare la funcția deținută de Raed Arafat în cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, luni, 11 aprilie, începând cu ora 17.30, este programată dezbaterea politică inițiată de grupul parlamentat AUR și intitulată „Calitatea deţinută de domnul secretar de stat Raed Arafat în cadrul Departamentului pentru situaţii de urgenţă”.

Solicitarea AUR a fost făcută în contextul în care în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Curtea de apel Alba Iulia a constatat că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU și, în consecință, nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU.

Știri pe subiect:

Premierul Ciucă și ministrul Bode, chemați în Parlament. AUR solicită clarificări în legătură cu plățile pentru vaccinuri și cu funcția lui Arafat

UPDATE/ Raed Arafat, reacție la decizia instanței potrivit căreia nu este reprezentant legal DSU. Precizări aduse de Curtea de Apel Alba Iulia

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „UPDATE/ Ministrul Bode, ABSENT de la dezbaterea politică inițiată de AUR privind funcția deținută de Raed Arafat în DSU”

  1. Asteptam o decizie corecta a Comisiei Parlamentare in cazul in speta , avand in vedere ca documentele asa zis ” publicate ” pe FACEBOOK, de domnul Arafat se refera la statutul politistului , care sunt chestiuni legale de functionarea MI , neavand nici o relevanta juridica , privind ” statutul de presupus politist ” al domnului Arfat , ceea ce nu este cazul dansului . Dar vom vedea , decizia Comisiei Parlamentare dupa audierii Ministru de Interne si Prim Minstru in cauza.

Comentariile sunt închise.