Senatorul Claudiu Târziu (AUR), avertisment în podcast-ul „Conservatorii”: La nivel european se încearcă o reșapare a comunismului. Oamenii și națiunile vor suferi

Anticomunismul este doar o modă sau o necesitate, ce a însemnat anticomunismul în România și cum au acceptat anumiți intelectuali declarați de dreapta să coabiteze cu comuniștii, există riscul reactivării acestei ideologii la nivelul european, iată câteva dintre întrebările la care au oferit răspuns senatorii Claudiu Târziu și Sorin Lavric, într-un nou episod din seria „Conservatorii”.

Comunismul a fost un regim străin de poporul român, a fost adus în țară de tancurile sovietice și impus împotriva românilor, a explicat senatorul Claudiu Târziu (AUR).

Potrivit acestuia, elitele României au fost eliminate, clasele sociale au fost distruse, întreg proiectul comunismului fiind o utopie care a dus la crime și la suferințe îngrozitoare.

„Ce se încearcă la nivel european și mondial este o reșapare a comunismului, o trezire a lui, pe alte baze, cu alte mijloace, dar tot împotriva omului. Fraților, vom avea aceleași rezultate. Oamenii vor suferi. Națiunile vor suferi. Nu avem la ce să ne așteptăm la altceva”, a avertizat președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Atitudinea anticomunistă, modă sau necesitate?

„Atitudinea anticomunistă este o necesitate pentru că plaga comunistă nu a murit, iar astăzi asistăm în cadrul proiectului european la o recrudescență a gândirii de tip comunist. (…) Atitudinea anticomunistă nu este o modă, nu este un ifos, este o datorie de onoare a noastră să-i trezim pe tineri, să le arătăm cât de cumplit este acest pericol al flagelului comunist”, a subliniat senatorul Sorin Lavric.

Despre alte episoade Conservatorii puteți să citiți aiciaici și aici.

 

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR), avertisment în podcast-ul „Conservatorii”: La nivel european se încearcă o reșapare a comunismului. Oamenii și națiunile vor suferi”

  1. Este greu de spus , acum dupa 200 de ani , de doctrine ” comuniste , naziste , liberaliste , conservatoriste , etc ” cu doua conflicte mondiale pe teritoriul EUROPEI si al treilea in faza de inceput , conflicte care ca si in cazul in speta au profitat tari ” democratice ” ex-europene sau estice si au iesit din criza lor de supra-productie si supra-consum , SA DEFINESTI IDEOLOGIA ” INDIFERENT CE INSEAMNA EA ” este un RISC , DEOARECE ASEZEI BAZELE ” CONLICTULUI IDEOLOGIC ” IN FAVOAREA CELOR CARE STIU SA IL CONTROLOEZE SI SA IL FOLOSEASCA IN SCOP ” PRORIU MATERIAL ” DE GRUP ” POLITIC IDEOLOGIC ” . Acum depinde de fiecare in ce crede si in ce nu crede , privind ” ideologia ” , dar poate dupa atatia sute de anii , de experienta ” ideologica ” in care tot ” cetateanul turmentat ” crezand a suferit permanent , prin ” alimentarea pozitei ideologice , a grupului ales politic in favoarea interesului de moment FINANCIAR DE GRUP ALES DEMOCRATIC ” .Poate ar fii bine sa lasam ” ideologia ” care se vede la nivel de grupuri politice . mondiale , europene , nationale si sa ne gandim ” CE ALEGEM NOI CA SIMPLI CETATENTII Ai ” Pu..imi ” , asa cum ilustru idelog , fost Prim-Ministru , CANDVA AL UNUI GRUP IDELOGIC CU SORGINTA ” SOCIALA ” DECLARA ATUNCI PRIVIND ” IDEOLOGIA GRUPULUI POLITIC RESPECTIV ” IN SCOPUL ” IDEOLOGIC ” AL BUNASTARII MATERIALE ” A ALESILOR GRUPULUI POLITIC RESPECTIV ” . Poate la fel ca acum sute de anii in urma prin ideologia ” RENASTERII – OMUL MAI PRESUS DE TOATE ” , in fata ideologiei habotnice , materialiste religioase de atunci , in scop propriu de ” GRUP ” , sa ” RENASTEM SI NOI IN GANDIREA NOASTRA ” SI SA ALEGEM IDEOLOGIA ” SIGURANTEI DE ZI CU ZI A OMULUI ” SI NU A ” INTERSULUI IDEOLOGIC DE MOMENT DE GRUP ” . DAR CONFORM ZICERII CRESTINE ” CE INSAMANTEZI ASTAZI CULEGI MAINE ” VOM VEDEA CE ” SAMANTA PUNEM ASTAZI ” SA O CULEGEM MAINE ASA CUM AM PUS ” SAMANTA ” ACUM 30 DE ANI SI CULEG ASTAZI ” RECOLTA ” ALTII.( multi-nationalele democratice ) Cu respect si pentru cei care ” insamnteaza ” si pentru ” altii ” care o culeg , dar niciodata de sute de anii nu au cules-o simplii ” samantarii ” .

Comentariile sunt închise.