Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Controlul serviciilor de informații asupra societății, tot mai mare. Trăim într-un stat de drept sau în Republica Securistică România?

Senatorul Claudiu Târziu a avertizat, luni, cu privire la implicarea tot mai mare a serviciilor de informații din România în controlul societății, menționând că, astfel, există riscul ca sistemul democratic să fie golit de conținut.

„STS se ocupă de organizarea și numărarea voturilor la alegeri. Tot STS va controla și „cloud-ul guvernamental” menit să centralizeze digital toate datele prelucrate de instituțiile publice din România.

SRI și SIE au primit, recent, dreptul de a filtra investitorii non-UE care doresc să investească în România.

Implicarea serviciilor în presă și justiție, prin diverși interpuși și acoperiți, este deja de notorietate.

Controlul parlamentar asupra serviciilor de informații este ca și inexistent.

Serviciile de informații sînt o necesitate pentru orice țară. Doar că în România controlul lor asupra societății pare să fie tot mai mare și să golească de conținut sistemul democratic”, a scris, luni, pe Facebook, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Controlul serviciilor de informații asupra societății, tot mai mare. Trăim într-un stat de drept sau în Republica Securistică România?”

  1. Intr-o lume mondiala , in care ” exista numai puterea informatiei si a structurii de informatii care o gestioneaza ” , versus ” tatucul NATO ” de la vest , versus ” tatucul Putin de est ” si ” Marele Chinez de la est ,est ” iar toate societatiile existente actual ” asa zis democratice ” prin alesii cetateanului ” indus in eroare in alegerea sa ” ( nu doresc sa folosesc ) alt termen sau asa zise ” autocratice ” ca la est , AU AVUT SI AU PRIN ALESII POPORULUI , PRIN FORMELE ” DEMOCRATIEI ” PARLAMENT , COMISII PARLAMENTARE , LEGISLATIE ,(NEXXSITENTA ) ETC. , POSIBILITATEA SA CONTROLOZE ASA ZISELE ” INSTITUTII DE FORTA OCULTA ” SERVICIILE DE INFORMATII CARE ASIGURA SIGURA SIGURANTA NATIONALA A UNEI TARI ATAT CELE ALE ARMATEI CAT SI RESTUL . ” POLITRUKUL ” IN SCHIMB A ” DEVALIZAT PRIMUL TARA ” DIN 89 PANA ACUM. Daca urmaresti dosarele penale , ” DE TOP ” NATIONAL , de 30 de anii pana acum , aflii doar politrucii si ATAT , acoperiti la infraciune prin ” IMUNITATE PARLAMENTARA ” . UN SINGUR ASA ZIS PROCES ” SECURISITIC ” A FOST IN ANII 90 ( CARE ESTE O RUSINE PENTRU ROMANIA ACUM SI PESTE 100 DE ANI ,LA FEL CA PROCESUL MARESALULUI ANTONESCU ) , DUPA LOVITURA DE STAT ” POLITRUKA ” SI SCHIMBAREA ” NIVELULUI 1 de conducere PCR cu nivelul 2 de conducere PCR ” care functineaza si acum prin PARTIDELE asa zis NATIONALE si prin ” ALESII POPORULUI ” . Pacat ca se acuza mereu public o institutie care timp de 30 de ani ( 55-85 ) si-a facut DATORIA FATA DE TARA EXPRIMATA PRIN INDEPENDENTA , SUVERANITATEA ECONOMICA , FINANCIARA , SOCIALA SI POLITICA A ROMANIEI pana IN MOMENTUL DE INCEPERE A DECLINULUI ACESTEI TARI ” LOVITURA DE STAT DIN 89 ” , tocmai prin desfiintarea acestei institutii in formatul si organizarea ei ca si alte institutii de acest gen , care si-au pastrat ” FORMATUL SI ORGANIZAREA ” in tarile atat estice : UNGARIA , CEHIA , POLONIA cat si Vestice ” traditionale ” : FRANTA , GERMANIA , AUSTRIA , OLANDA de zeci de ani de la incetarea celui de-al doilea razboi mondial.

Comentariile sunt închise.