Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Mai mult ca oricând, avem nevoie de INDEPENDENȚĂ energetică și alimentară!

Suveranitatea alimentară trebuie să fie o prioritatea națională, a transmis, sâmbătă, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Într-un mesaj postat, sâmbătă, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu a semnalat că România este dependentă de importuri, desi are toate condițiile pentru a asigura în totalitate necesarul de hrană al populației sale și chiar de a exporta produse agro-alimentare.

„Cum se face că România, a 6-a țară ca populație din Europa, și care deține importante suprafețe agricole, are doar a 14-a industrie alimentară din UE?

Mai mult, România este dependentă de importuri pentru a asigura hrana populației sale, în timp ce producătorii din industria agro-alimentară națională sunt împovărați de prețul tot mai mare al energiei.

România are toate condițiile pentru a asigura în totalitate necesarul de hrană al populației sale și chiar de a exporta produse agro-alimentare. Ceea ce îi lipsește este o conducere înțeleaptă și interesată de binele oamenilor. Mai mult ca oricând, avem nevoie de independență energetică și alimentară!

Pentru a realiza asta, trebuie să eliminăm sistemul corupt și incompetent care ne ține pe loc”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Mai mult ca oricând, avem nevoie de INDEPENDENȚĂ energetică și alimentară!”

Comentariile sunt închise.