A fost autorizată a 4-a doză de vaccin în România? În rapoartele oficiale INSP apar 21 de persoane cu al doilea rapel făcut

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a dat publicității raportul privind vaccinarea anti-covid în săptămâna 26 aprilie- 1 mai 2022, potrivit căruia 21 de persoane s-au vaccinat cu a 4-a doză.

Este important de menționat că autoritățile din România nu au transmis nicio informare oficială privind autorizarea dozei 4 de vaccin.

Sursa: INSP

Mai mult, într-o declarație recentă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, declara că, momentan, nu se pune problema discuției despre administrarea dozei a patra a vaccinului anti-covid.

„Nu ştiu dacă au început foarte multe state (vaccinarea cu a patra doză de ser anti-COVID -n.red) deocamdată sunt studii. Nu cred că este momentul să discutăm în România despre a patra doză, în măsura în care doar un sfert dintre cei care au făcut două doze au făcut-o şi pe a treia, deci haideţi să terminăm întâi pe a treia şi după aia discutăm şi de a patra”, declara, la sfârșitul lunii martie, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „A fost autorizată a 4-a doză de vaccin în România? În rapoartele oficiale INSP apar 21 de persoane cu al doilea rapel făcut”

Comentariile sunt închise.