Cum a căzut o adolescentă din Australia pradă propagandei trans

O adolescentă din Australia cu probleme specifice vârstei, căreia i s-au administrat medicamente pentru a tranziționa la bărbat după doar o oră de consultație la o „clinica de gen”, luptă acum să redevină femeie.

Tânăra și-a schimbat sexul la vârsta de 18 ani în timp ce se confrunta cu bipolarism, autism, anxietate și depresie. Acum are 21 de ani și se luptă cu gânduri sinucigașe în fiecare zi, în timp ce lucrează pentru a inversa procesul de tranziție.

Mama tinerei, Judith Hunter, dă vina pe o parte a comunității transgender care au presat-o și influențat-o conform cu agenda lor.

Doamna Hunter a declarat pentru Daily Mail Australia că fiica ei a fost „amăgită și răpită” de comunitatea transgender. „Va fi un tsunami de copii ca fiica noastră”, a avertizat ea. „Este ca un cult unde ți se spală creierul, iar dacă nu asculți ești pedepsit. Când am fost la spital și am cerut să-mi văd fiica, mi s-a spus că am un fiu, iar deasupra patului ei era un nume de bărbat.

Tânăra a luat testosteron timp de 18 luni, iar după aceea a fost susținută cu bani de comunitatea trans pentru îndepărtarea sânilor.

La vârsta de 21 de ani, trei ani după ce a început tranziția, tânăra s-a internat într-un spital de boli psihice, fiind pe punctul de a se sinucide.

Doamna Hunter a spus că fiica ei a implorat-o să o ajute și să o salveze de ceea ce devenise. Doar că testosteronul pe care îl luase avea deja efecte ireversibile asupra corpului tinerei. Vocea ei se adâncise, linia părului i se îndepărtase și avea o redistribuire semnificativă a grăsimii corporale. Corpul feminin al tinerei devenise masculin, inclusiv o creștere masivă a părului corporal și facial. Acum suferă de atrofie și uscăciune vaginală continuă, provocându-i dureri semnificative și necesitând medicație constantă.

Doamna Hunter a susținut că povestea fiicei sale nu este unică, mulți alți părinți împărtășindu-i poveștile lor de groază. „Părinții care se opun sunt atacați de comunitatea trans, iar site-urile online sunt pline de sfaturi despre cum să întoarcă spatele familiei. „Scapa de familia ta. Acum noi suntem familia ta„.

Când doamna Hunter a descoperit videoclipurile și site-urile web transgender pe care fiica sa le-a văzut online, a fost îngrozită. „Era ca un manual online, ce să faceți, ce să spuneți, cum să vă tratați părinții, să le spuneți că aveți gânduri sinucigașe, așa veți ajunge la spital, unde veți fi susținuți de personalul spitalului”, a spus ea.

Mama tinerei a mai spus că, în timp ce fiica ei a fost diagnosticată în liceu cu bipolarism, autism, anxietate și depresie, nu a avut niciodată probleme de gen.

Coșmarul trans al tinerei a început în clasa a 11-a, când mama ei a fost forțată să o ducă la un psihiatru după ce a amenințat cu sinuciderea. Doctorul i-a spus imediat mamei îngrijorate să o ducă direct la spital, unde a fost internată la secția de sănătate mintală.

Când m-am dus la spital a doua zi și am cerut să-mi văd fiica, mi s-a spus că am un fiu, iar deasupra patului ei era un nume masculin”, a spus doamna Hunter. „Am spus că „acest lucru este ridicol”, dar am fost imediat catalogată ca fiind un părinte plin de ură, bigot și transfob. Mi s-a spus că am un fiu viu și o fiică moartă.

Spitalul de psihiatrie a trimis-o pe tânără la Spitalul John Hunter și, după doar două ședințe scurte, se presupune că fără acordul părinților, tânăra a început tratamentul cu testosteron. Hormonul sexual masculin a schimbat-o complet, devenind violentă și abuzivă față de fratele ei mai mic.

Era ca și cum am fi trăit într-o zonă de război”, a spus mama tinerei. „Ne-a decimat familia”. Apoi adolescenta s-a mutat într-o locuință insalubră unde a locuit alături de un grup de persoane trans.

În decembrie anul trecut, tânăra și-a a contactat mama și a rugat-o să fie primită din nou acasă.

Era profund suicidală când a conștientizat că, deși a întrerupt administrarea testosteronului, lucrurile nu vor reveni la normal„, a spus doamna Hunter. Chiar și când se afla acasă, doamna Hunter a susținut că comunitatea trans a refuzat să o lase în pace și a continuat să-i hărțuiască familia.

Lumea nu poate realiza prin ce am trecut de când ea a ajuns acasă. Fiica mea avea gânduri sinucigașe pentru că nu voia să mai trăiască cu corpul mutilat și transformat în urma tratamentelor de schimbare de sex. Acum regretă profund”.

Doamna Hunter este furioasă și pentru că clinica care i-a tratat fiica o ignoră.

Ne-am dus și am bătut la ușa lor. În cele din urmă, au ieșit doi medici. Au spus că ei nu sunt un serviciu de urgență. Era ca și cum ai vorbi cu un zid de cărămidă”, a spus ea.

Cadrele medicale care le spun adolescentelor să-și facă mastectomii duble inainte ca acestea sa ajunga la vârsta adulta sunt diabolici. Cei care spun adolescenților că a fi inconfortabil la pubertate este o „afecțiune medicală” și-au pierdut busola morală și etică. O întreagă generație de tineri este afectată și trădată”.

Președintele Asociației Naționale a Psihiatrilor Practicanți din Australia, profesorul Philip Morris, a declarat pentru Daily Mail Australia că în ultimii cinci ani s-a înregistrat o explozie a cazurilor de disforie de gen, în special în rândul tinerelor care se prezintă a fi bărbați trans.

„La debutul adolescenței tinerii nu au o istorie îndelungată de probleme de gen. Mulți dintre acești tineri adolescenți vin fără antecedente”, a spus profesorul Morris.

Profesorul Dianna Kenny – psiholog specializat în copii – a spus că administrarea hormonilor sexuali tinerilor doar după o scurtă evaluare este o„practică neglijentă și iresponsabilă”.

„Nu supuneți tinerii unui tratament ireversibil care le schimbă iremediabil viața fără a explora toate opțiunile posibile înainte de a recurge la un tratament radical”, a spus ea.

Profesorul Kenny a spus că trebuie să existe un control mai strict al clinicilor de gen și mai multă protecție pentru tineri. „Este un scandal medical creat de tribunalul de familie și de politicienii fără coloană vertebrală și lipsiți de curajul de a vorbi”, a spus ea.

Acum vedem rezultatele pe termen lung cu zeci de mii de tinere care doresc să detranziționeze, dar care au avut mastectomii duble și tratamente hormonale care le-au schimbat corpul pentru tot restul vieții.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost