UPDATE/ Legea offshore a fost aprobată în Camera Deputaților și merge spre promulgare. Claudiu Târziu (AUR): ULTIMA LOVITURĂ dată României pentru a o îngenunchea definitiv!

ACTUALIZARE ORA 12:30

Legea offshore a fost aprobată de Camera Deputaților și merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis.

Legea offshore a fost aprobată azi de Camera Deputaților cu 248 voturi „pentru” și 34 „împotrivă”.

Știrea inițială

Legea offshore este dezbătută, miercuri, în Camera Deputaților, după ce comisiile de buget, finanţe şi pentru industrii din Camera Deputaţilor au dat raport favorabil, marţi, acestui proiect de lege.

Majoritatea parlamentarilor prezenţi au votat „pentru” raport favorabil, singurele voturi „împotrivă” fiind date de parlamentarii AUR.

„Exploatarea gazelor naturale este ULTIMA LOVITURĂ dată României de către partidele Sistemului, pentru a o îngenunchea definitiv!

Legea offshore, votată azi în Camera Deputaților, VA PERICLITA asigurarea independenței energetice a țării și VA PREJUDICIA veniturile bugetului de stat, atît prin lărgirea sferei titularilor de acorduri petroliere offshore și introducerea și a titularilor de acorduri onshore, cît și prin înmulțirea facilităților fiscale aplicate tuturor beneficiarilor direcți.

România este astăzi prădată de hoți!”, a spus, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, senatorul Claudiu Târziu (AUR).

Știri pe acest subiect:

Senatorul Claudiu Târziu (AUR), discurs istoric în Parlament: Legea offshore dă TOTUL străinilor care vor exploata gazele și NIMIC românilor

Proiectul legii offshore, dezbătut în Camera Deputaţilor

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „UPDATE/ Legea offshore a fost aprobată în Camera Deputaților și merge spre promulgare. Claudiu Târziu (AUR): ULTIMA LOVITURĂ dată României pentru a o îngenunchea definitiv!”

  1. Cand accepti tradatorii „la putere”, e penibila lamentarea….
    Glont, funie sio sacrificiu personal – astea sint armele eliberarii.
    Giugiuleala, discutiile perverse, discursurilede pe oriunde nu ajuta ci duc la pierdere.
    Ori – ori! Nu exista si-si.

Comentariile sunt închise.