Primarul Nicușor Dan aprobă, și în acest an, marșul homosexualilor pe Calea Victoriei din Capitală, pe 9 iulie, în zi de mare sărbătoare creștină

Primăria Capitalei condusă de Nicușor Dan a aprobat, și în acest an, organizarea marșului pro-homosexualitate Bucharest Pride pe Calea Victoriei, eveniment care urmează să aibă loc, sâmbătă, 9 iulie, la finalul festivalului LGBT, organizat în perioada 1-9 iulie.

Dacă anul trecut marșul LGBT a avut loc în ziua de 14 august, în Ajunul Adormirii Maicii Domnului, în acest an marșul este programat în 9 iulie, când este Cinstirea Sfintei Icoane a Maicii Domnului „Îndrumătoarea” de la Mănăstirea Neamț.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a avut anul trecut o tentativă timidă de a schimba locația marșului LGBT, la care a renunțat în scurt timp, după cum a relatat la momentul respectiv RostOnline.

Pe același subiect:

Bucharest Pride, festivalul dedicat homosexualilor, va avea loc în luna august, în Postul Adormirii Maicii Domnului

Adevăr și mistificare. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, NU a refuzat marșul LGBT, ci locația acestuia. USRPLUS solicită Bucureștiului să adere la culorile „toleranței”

Marșul homosexualilor la Iași, vineri, de sărbătoarea Acoperământul Maicii Domnului. Mitropolia Moldovei și Bucovinei, îndemn la rugăciune și pocăință

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Primarul Nicușor Dan aprobă, și în acest an, marșul homosexualilor pe Calea Victoriei din Capitală, pe 9 iulie, în zi de mare sărbătoare creștină”

Comentariile sunt închise.