Epidemia de variolă a maimuței își are originile în comunitățile homosexuale

În anii 1960 – 1970 a apărut SIDA, boală declanșată de virusul HIV. Boala a făcut ravagii în comunitățile homosexuale, virusul fiind transmis prin contact sexual între bărbați. Au trecut de atunci peste 50 de ani și iată că a apărut o nouă boală contagioasă care se răspândește în comunitățile homosexuale.

În Africa, acolo unde își are originea variola maimuței, virusul se răspândește la oameni de la animale infectate, de obicei de la rozătoare, dar e posibilă și transmiterea virusului de la om la om. Transmisia de la om la om se întâmplă atunci când are loc un contact direct cu leziunile, fluidele corporale, picăturile respiratorii sau materialele contaminate, cum ar fi cearșafurile de pat, ale unei persoane deja infectate.

Atât în Marea Britanie cât și în Spania, focarele de infecții de variolă a maimuței au fost identificate în cadrul comunităților homosexuale.

În Spania virusul s-a răspândit în timpul unui mare festival homosexual desfășurat în Insulele Canare și între clienții care frecventau o baie publică din Madrid.

În Marea Britanie, autoritățile medicale au confirmat că toate cazurile de variolă a maimuței au fost înregistrate în rândurile bărbaților homosexuali sau bisexuali. Dr. Susan Hopkins, consilier medical șef la Agenția pentru Sănătăte din Marea Britanie, a făcut luni o declarație publică pe acest subiect în care a spus:  „Îndemnăm în special bărbații homosexuali și bisexuali să fie în alerta în caz de orice erupții sau leziuni neobișnuite și să contacteze fără întârziere un serviciu de sănătate sexuală.”

Este exact același scenariu după care s-a desfășurat epidemia de SIDA. Boala a apărut în mijlocul comunităților homosexuale și s-a răspândit ulterior și in comunitățile heterosexuale datorită bărbaților bisexuali.

Dacă nu se rezolvă cât mai rapid criza aceasta și nu se stopează răspândirea virusului, e doar o chestiune de timp până când virusul se va răspândi și în comunitatea heterosexuală.

Încă o dovadă că homosexualitatea este nu doar un păcat, ci prezintă și un risc medical major nu doar pentru comunitatea homosexuală, ci pentru toți.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Epidemia de variolă a maimuței își are originile în comunitățile homosexuale”

  1. SIDA e sindrom, nu e boala si se manifesta permanent, … nu „trece”.
    Asemanarea variolei maimutei cu SIDA este normala: injectatii dezvolta imuno-deficienta – adica… SIDA iar manifestarea ca variola e una dintre posibilitati.
    Fara a-i apara pe perversii sexuali, trebuie sa spun ca toti injectatii se pot astepta la asa ceva…
    Vor muri multi fiindca injectia/injectiile au „daramat” apararea lor naturala. Daca nu prima, atunci a doua, a treia… a patra… gradat sa nu se prinda prostii!
    Asta se intampla cand credinta in puterea lui Dumnezeu e inlocuita cu credinta in stricarea „templului Duhului Sfant” pentru a tinde spre nemurirea trans-humanista, „ramura” genetica.

Comentariile sunt închise.