Viktor Orban: Conservatorii trebuie să recucerească în 2024 instituţiile de la Washington şi Bruxelles

Conservatorii din Europa şi Statele Unite ale Americii trebuie să lupte împreună pentru a recuceri instituţiile de la Washington şi Bruxelles, înaintea alegerilor din 2024, a îndemnat, joi,  premierul ungar Viktor Orban, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.

Următoarele alegeri prezidenţiale din SUA, la care Donald Trump a sugerat că ar putea încerca să obţină un nou mandat la Casa Albă, precum şi votul pentru Parlamentul European fac din 2024 un an vital, a subliniat Viktor Orban într-un discurs la Conferinţa acţiunii politice conservatoare (CPAC), forul conservator cel mai proeminent din Statele Unite şi care a organizat în premieră o reuniune în capitala ungară.

„Liberali progresişti, neomarxişti, oameni finanţaţi de George Soros şi promotori ai societăţilor deschise (…) vor să anihileze modul de viaţă occidental pe care voi şi noi îl îndrăgim atât de mult. (…)Trebuie să ne coordonăm mişcările de trupe în perspectiva marelui test care ne aşteaptă, 2024 va fi un an decisiv. Trebuie să recucerim instituţiile de la Washington D.C. şi Bruxelles”, a subliniat Viktor Orban.

Premierul Viktor Orban a enumerat 12 puncte considerate esenţiale pentru a asigura victoria conservatorilor, între care aplicarea propriilor reguli, susţinerea intereselor naţionale în politica externă şi obţinerea controlului asupra media.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Viktor Orban: Conservatorii trebuie să recucerească în 2024 instituţiile de la Washington şi Bruxelles”

  1. Aiurea….sa faca CE ANUME?
    Intoarcerea la circulatia libera a marfurilor si peroanelo (NU SI A CAPITALULUI!) nu e posibila.
    Cand banu’ (lor!!!) umbla „la liber” si exista dobanda (camata bancara) si profit (camata comerciala) toate celelalte „se adauga” pe fata si pe dos si tot acolo se ajunge: perversiune, deznationalizare, de-personalizare, globalizarea neo-sclavagismului prin digitalizare.

Comentariile sunt închise.