Cine afișează simboluri LGBT în timpul Cupei Mondiale din Qatar riscă între 7 și 11 ani de închisoare. Anunțul autorităților

Afișarea unor steaguri și simboluri LGBT în timpul meciurilor organizate la Cupa Mondială din Qatar va fi pedepsită cu închisoare între 7 și 11 ani, a anunțat purtătorul de cuvânt al Cupei Mondiale din Qatar, Nasser Al-Khater, transmite El Mundo.

„Cine va purta steagul LGBT la Cupa Mondială de fotbal va fi arestat pentru 7 sau 11 ani”, a anunțat Nasser Al-Khater. Acesta a subliniat că trebuie respectate „religia, credința și cultura” din Qatar, care este o țară islamică.

Autoritățile din Qatar au anunțat încă din luna aprilie că propaganda homosexuală este interzisă pe stadioane.

„Dacă un suporter flutură un steag curcubeu pe stadion și acesta i se va lua, nu va fi pentru că vrem să-l jignim, ci pentru a-l proteja. Dacă nu o facem, un alt spectator l-ar putea ataca. Dacă vrei să-ți exprimi punctul de vedere cu privire la cauza LGBT, fă-o într-o societate în care va fi acceptat. Dacă cumpărați un bilet, este pentru a participa la un meci de fotbal și nu pentru a demonstra. Așa că nu veniți să insultați o întreagă societate. Nu putem schimba legile sau religia pentru cele 28 de zile ale Cupei Mondiale”, a spus Abdullah Al Ansari, după cum a relatat RostOnline.

Știri pe același subiect:

Steagul LGBT, interzis la Cupa Mondială din Qatar

Marșul LGBT, interzis în Turcia. Peste 200 de participanți au fost arestați, duminică, la Istanbul

Un comentariu la „Cine afișează simboluri LGBT în timpul Cupei Mondiale din Qatar riscă între 7 și 11 ani de închisoare. Anunțul autorităților”

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: