Cine afișează simboluri LGBT în timpul Cupei Mondiale din Qatar riscă între 7 și 11 ani de închisoare. Anunțul autorităților

Afișarea unor steaguri și simboluri LGBT în timpul meciurilor organizate la Cupa Mondială din Qatar va fi pedepsită cu închisoare între 7 și 11 ani, a anunțat purtătorul de cuvânt al Cupei Mondiale din Qatar, Nasser Al-Khater, transmite El Mundo.

„Cine va purta steagul LGBT la Cupa Mondială de fotbal va fi arestat pentru 7 sau 11 ani”, a anunțat Nasser Al-Khater. Acesta a subliniat că trebuie respectate „religia, credința și cultura” din Qatar, care este o țară islamică.

Autoritățile din Qatar au anunțat încă din luna aprilie că propaganda homosexuală este interzisă pe stadioane.

„Dacă un suporter flutură un steag curcubeu pe stadion și acesta i se va lua, nu va fi pentru că vrem să-l jignim, ci pentru a-l proteja. Dacă nu o facem, un alt spectator l-ar putea ataca. Dacă vrei să-ți exprimi punctul de vedere cu privire la cauza LGBT, fă-o într-o societate în care va fi acceptat. Dacă cumpărați un bilet, este pentru a participa la un meci de fotbal și nu pentru a demonstra. Așa că nu veniți să insultați o întreagă societate. Nu putem schimba legile sau religia pentru cele 28 de zile ale Cupei Mondiale”, a spus Abdullah Al Ansari, după cum a relatat RostOnline.

Știri pe același subiect:

Steagul LGBT, interzis la Cupa Mondială din Qatar

Marșul LGBT, interzis în Turcia. Peste 200 de participanți au fost arestați, duminică, la Istanbul


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Cine afișează simboluri LGBT în timpul Cupei Mondiale din Qatar riscă între 7 și 11 ani de închisoare. Anunțul autorităților”

Comentariile sunt închise.