Dan Puric, despre tăcerea autorităților de Ziua Drapelului: Este o politică bine trasată de forurile globaliste pentru diluarea națiunii, a sentimentului național

Tăcerea autorităților în legătură cu sărbătoarea drapelului reflectă politica trasată de forurile globaliste de diluare a sentimentului national, a comentat, duminică, de Ziua Drapelului Național, Dan Puric.

„Gândiți-vă cum s-a sărbătorit centenarul sau trianonul, cu batista pe țambal. E o politică non-identitară, trasată de sus de formele globaliste de diluare a sentimentului de apartenența. E o politică bine trasată de forurile globaliste de diluare a națiunii, a sentimentului național. E peste tot, nu numai în România. Pentru mine drapelul acela are o semnificație extraordinară. E importantă educația care duce la ceva organic. Lucrurile mai vin impuse și de sus dar nu ai pretenții de la clasa politică de la noi.

Mâine-poimâine vom avea și drapel alternativ dacă avem și mama alternativă. Haosul asta aproape satanic e aproape un epi-fenomen. Au vorbit de globalism dar când a fost vorba de reacția poporului ucrainean toată lumea vorbește de patriotism, de identitate”, a spus, la RealitateaPlus, Dan Puric.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Dan Puric, despre tăcerea autorităților de Ziua Drapelului: Este o politică bine trasată de forurile globaliste pentru diluarea națiunii, a sentimentului național”

  1. Concret , o stim de 30 de ani , dupa asa zisa ” desfintare a comunismului , securitatii si tot ceea ce a fost ” odios ” timp de inca 30 de ani in urma , propganda permanenta a asa zisei ” DEMOCRATII DE TIP ” SEMI- COLONIAL” adica pe romaneste ai drepturi in Constiutie , legislatie , Parlament , Comisii Parlamentare , la final ” PRESEDENTIE ” DAR LE APLICAM CUM VREM NOI , CAND VREM NOI SI PENTRU CINE VREM NOI , PRIN ” ALESII NOSTRI DEMOCRATICI ” DECI CONCLUZIE : CE STIM DE 30 DE ANI IN PRACTICA EXPERIMENTALA SUNTEM INFORMATII , CE FACEM MAI DEPARTE NU IN TEORIE GEN PROPAGANDA ” PURIC ” CI IN PRACTICA GEN ” LIPSA DISIDENTI PROPAGANDISTII MACAR DE FORMA MANIPULARII ” . Cu respect pentru propaganda politica ” americana ” , aia chiar daca nu cred totusi isi dau silinta sa convinga pe altii ca repet : trebuie sa credem in drepturi constituitonale si in justitie indiferent de rangul politic al ” opozantului politic infactional sau mai putin infractional ” .

Comentariile sunt închise.