Decăderea industriei românești. Fosta fabrică de covoare Cisnădie din Sibiu se transformă în parc de retail (VIDEO)

Faimoasa fabrică de covoare de la Cisnădie, din judeţul Sibiu, care avea mii de angajați în perioada comunismului și care producea în special pentru export, este de astăzi istorie.

Fosta fabrică de covoare Cisnădie din Sibiu se transformă în parc de retail, în urma unei investiții de 11 milioane de euro făcută de Grupul maltez Zacaria, anunță Profit.ro.

Zacaria Retail Park Cisnădie va ocupa o suprafață închiriabilă de 9.000 de metri pătrați. Situat în zona centrală din Cisnădie, noul parc de retail va fi dezvoltat prin reconversia unei foste fabrici de covoare, pe o suprafață totală de 11.500 de metri pătrați, care include suprafața închiriabilă din proiect cât și un supermarket.

Cisnădie are o populație înregistrată de peste 24.000 de locuitori, suplimentată și de alți 10.000 – 15.000 de rezidenți.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost