Demolarea Bisericii „Izvorul Tămăduirii”, SUSPENDATĂ de Judecătoria Constanța

Judecătoria Constanța a decis, joi, 16 iunie 2022, suspendarea procedurilor de demolare a Bisericii „Izvorul Tămăduirii”, anunță Ziua de Constanța.

Iată decizia oficială:

Solutia pe scurt: Admite cererea de suspendare provizorie a executării silite formulată de contestatoarea … . În temeiul art. 719 alin. (7) C. proc. civ., suspendă provizoriu executarea silită efectuată în dosarul de executare nr. 234/2022 al B.E.J. Beciu Stelian, până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul dosarului nr. 14901/212/2022 al Judecătoriei Constanţa. În temeiul art. 719 alin. (8) C. proc. civ., prezenta încheiere se comunică din oficiu şi de îndată B.E.J. Beciu Stelian. Fără cale de atac. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, conform art. 402 teza finală C. proc. civ., astăzi, 16.06.2022.

„Respectăm și nu comentăm deciziile instanței”, au transmis reprezentanții Primăriei Capitalei, notează sursa citată.

Știri pe acest subiect:

Scut în jurul bisericii! Zeci de preoți și credincioși, prezenți la Sfânta Liturghie la biserica din Constanța pentru care s-a decis demolarea (VIDEO)

AUR se OPUNE demolării bisericii din Constanța: Îndreptați greșeala până nu va fi prea târziu!

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost