Dr. Geanina Hagimă, audiată de Colegiul Medicilor Argeș pentru că a contestat anumite restricții din pandemie. Sunt anunțate proteste de susținere în zilele de 19 și 22 iunie

Miercuri, 22 iunie 2022, începând cu ora 11, este anunțat un protest în sprijinul dr. Geanina Hagimă, în fața Colegiului Medicilor din Pitești. Protestul de susținere va avea loc în ziua în care dr.Geanina Hagimă va fi audiată de Colegiul Medicilor Argeș, potrivit unui comunicat primit pe adresa redacției.

Audierea a fost decisă de CM Argeș la cererea Colegiului Medicilor din Romania (CMR), în urma protestului din data de 4 mai 2022, din fața sediului Colegiului Medicilor din România.

Un protest similar este anunțat și pentru 19 iunie, la Pitești.

La protestul respectiv, medicul Geanina Hagimă a adresat întrebări legate de lipsa de asumare a CMR a unei poziții oficiale  față de promovarea agresivă, în spațiul public, în cursul anului 2021, a vaccinării împotriva bolii COVID-19  și față de anumite măsuri luate în timpul pandemiei. De asemenea, dr. Geanina Hagimă a prezentat faptul că în ultimele luni a trimis mai multe petiții la CMR, la care nu a primit răspuns.

„Vă invităm să vă alăturați protestatarilor pentru sprijinirea, în mod solidar, a dnei doctor Geanina Hagimă! Acest protest are și o altă semnificație, mai mare. Aceea de a semnala autorităților faptul că intimidarea medicilor care îndrăznesc să pună întrebări justificate este un abuz!”, au transmis organizatorii protestului.

Reamintim că dr. Geanina Hagimă este chemată în fața Colegiului Medicilor Argeș și anchetată disciplinar în urma unei sesizări făcute de Colegiul Medicilor din România, motivul invocat fiind participarea la proteste împotriva măsurilor impuse în pandemie și contestarea eficienței vaccinării anticovid, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Dr. Geanina Hagimă, audiată de Colegiul Medicilor Argeș pentru că a contestat anumite restricții din pandemie. Sunt anunțate proteste de susținere în zilele de 19 și 22 iunie”

Comentariile sunt închise.