Incredibil! Ministerul Apărării șterge de pe Facebook un clip video al unei melodii pentru că autorul versurilor este Radu Gyr

Că avem o echipă națională de fotbal jalnică care ia bătaie de la toată lumea nu e o tragedie. Dar faptul că Ministerul Apărării Naționale nu are pic de coloană vertebrală este o mare tragedie.

În cursul zilei de 11 iunie aceștia au publicat un clip video cu formația ”Band of Brothers and Sisters” în care aceștia interpretau o melodie pe versurile poeziei „Ne vom întoarce într-o zi” a lui Radu Gyr la festivitatea de absolvire a studenților Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” și Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Postarea a avut un impact mare, clipul video având peste 24.000 de vizualizări înainte de a fi șters fără nici un fel de explicații de administratorii paginii de Facebook a MApN.

Dar explicația e simplă. Neomarxiștii de la G4 Media au publicat un articol mizerabil intitulat „VIDEO Muzică pe versurile poetului legionar Radu Gyr la o festivitate a studenților militari. Clipul e postat pe contul oficial al Ministerului Apărării„. Iar cei de la MApN s-au executat și au șters clipul video. Doar că noi parcă am presimțit că vor face asta și l-am salvat. Iar după ce am văzut că l-au șters, l-am postat pe pagina noastră de Facebook unde îl puteți viziona, cel puțin deocamdată.

Zero coloană vertebrală, zero demnitate, zero curaj, zero onoare. Pentru că trăim într-o perioadă în care corectitudinea politică a devenit religie, în care totul este controlat și dirijat din umbră de o cabală progresistă care vrea ștergerea oricăror urme de apartenență la o cultură și o tradiție naționale.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


11 comentarii la „Incredibil! Ministerul Apărării șterge de pe Facebook un clip video al unei melodii pentru că autorul versurilor este Radu Gyr”

  1. Merită tot respectul baiatul care si-a asumat pe scena, in fata superiorilor săi sa cânte acest cântec. Bravo lui! Cinste eroilor anticomuniști !

  2. Felicitari elevilor scolii de ofiteri din Sibiu! Bravo, sunteti mari patrioti si mari romaâni!

Comentariile sunt închise.