Românii ies în stradă! Este anunțat un protest NAȚIONAL față de scumpirea carburanților/„E timpul să facem ceva, blocați pompele!”

Scumpirea carburanților scoate românii în stradă, fiind anunțat un protest de amploare la sfârșitul lunii iunie, în ziua de joi, 30 iunie.

Anunțul a fost făcut printr-un grup pe Facebook, care a adunat până acum aproape 200.000 de participanți.

„E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele. Este imposibil și inadmisibil ca într-o țară ca România prețul carburantului să depășească 9 lei/litru. Share masiv că să vadă toată lumea și să stabilim ce și când vom face. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul să depășească 9lei/litri (unde jumatate din acești bani merg către stat). Noi facem ceva!”, au scris, pe Facebook, organizatorii protestului.

Reamintim că Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) a solicitat Guvernului României plafonarea preţurilor la motorină şi benzină, după modelul Ungariei, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Românii ies în stradă! Este anunțat un protest NAȚIONAL față de scumpirea carburanților/„E timpul să facem ceva, blocați pompele!””

Comentariile sunt închise.