Armata israeliană efectuează exerciţii în România

Forţele Aeriene israeliene au anunţat că efectuează exerciţii militare pe teritoriul României, pentru optimizarea misiunilor de transport aerian în special la altitudini joase şi pe timp de noapte, informează Mediafax.

Forţele Aeriene israeliene au anunţat că mai multe aeronave au fost trimise în România pentru exerciţiul denumit „Cer Albastru” („Blue Sky”). La exerciţiu participă avioane militare de transport C-130 şi C-130J ale escadrilelor 131 şi 103, de la Baza aeriană Nevatim, situată în apropierea oraşului Beersheba, conform unui comunicat al Forţelor Aeriene israeliene.

În cadrul exerciţiului din România, piloţii israelieni vor efectua zboruri la joasă altitudine în zone cu care nu sunt familiarizaţi şi vor simula aterizări „în diverse scenarii”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Armata israeliană efectuează exerciţii în România”

  1. Dupa lovitura de stat din dec 1989, Romania a fost jefuita, dezarmata, antagonizata si transformata intr-o jalnica colonie americana care au impus la carma tarii alogeni, puscariabili si generali tradatori de tara si neam pentru a ajuta metropola la distrugerea tarii!!
    Noua romanilor ne-au interzis Serviciul Militar Obligatoriu, ne-au distrus si industria de aparare si Institutele de cercetari nucleare, ne impun trupe de ocupatie pentru care trebuie sa platim si sa le asiguram bordeluri pentru placeri si crime- cazul Teo- si jaful iar acum ne-au pus la dispozitia terupelor Israelului tara care ne -a acuzat de holocaust impotriva evreilor si care alaturi de cateva tari din UE actioneaza pentru dezintegrarea Romaniei ca Stat si pentru disparitia Poporului Roman ca Neam!

    SOLUTIA PENTRU A SUPRAVIETUI CA TARA SI NEAM este ca Poporul Roman sa impuna si sa sustina instaurarea dictaturii militare- dar fara fostii ofiteri superiori de Armata si de Securitate multi dintre ei si „puscariabili” si tradatori”

Comentariile sunt închise.