Dezastru! Incendiu de vegetație pe 100 de hectare de grâu, în județul Timiș. Peste 15 hectare sunt în flăcări și la Năvodari (FOTO/VIDEO)

România se confruntă cu incendii mari de vegetație, doar marți fiind anunțate astfel de dezastre în județul Timiș, unde ard peste 100 de hectare, și în județul Constanța, unde flăcările care au izbucnit pe un câmp din Năvodari se văd de la mare distanță.

În județul Timiș, în apropiere de localitatea Gătaia, flăcările au cuprins un lan de grâu pe o suprafață de aproximativ 100 de hectare. Incendiul este foarte puternic și poate fi văzut de la depărtare.

La fața locului intervin pompierii din Deta, voluntarii de la SVSU Gătaia, dar și serviciul privat de pompieri al proprietarului terenului, anunță Tion.ro.

Un alt incendiu a izbucnit marți, 5 iulie, în zona localității Năvodari din județul Constanța. Conform primelor informații, ard aporximativ 15 hectare de grâu.

La locul incendiului au fost suplimentate forțele, astfel că, în acest moment, se acționează cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autocisternă, în total fiind circa 20 de pompieri, anunță Ziua de Constanța.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost