Fermier din Gorj, amendat cu 40.000 de lei pentru că vindea brânză, lapte și carne de capră din gospodăria proprie

Un fermier din Gorj a fost amendat de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) cu suma de 40.000 de lei, deoarece vindea produse alimentare din gospodăria proprie.

Aceasta este cea mai mare amendă dată de inspectorii DSVSA în urma controalelor desfășurate în perioada 11 – 17.07.2022, în Bâlteni, Hurezani, Motru, Novaci, Polovragi, Turceni şi Târgu-Jiu.

Fermierul a fost amendat cu 40.000 lei pentru comercializarea de produse alimentare din gospodăria proprie, neexpertizate sanitar-veterinar (carne de capră, lapte, brânză), a precizat DSVSA într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în urma controalelor au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale reprezentând un avertisment şi 12 amenzi în cuantum de 81.220 lei.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Fermier din Gorj, amendat cu 40.000 de lei pentru că vindea brânză, lapte și carne de capră din gospodăria proprie”

  1. Agenda globalistä de distrugere a tot ce este constructiv vietii pe pämânt si a pângâririi demnitâtii umane (câtâ mai subzistä).

Comentariile sunt închise.