Patriarhia Română: Apel la rugăciune pentru încetarea secetei

Patriarhia Română a transmis, vineri, un apel la rugăciune pentru încetarea secetei, îndemnând Eparhiile sale, pe teritoriile cărora seceta persistă, să oficieze rugăciunile care se rostesc stăruitor „la vreme de secetă”.

„În contextul foarte îngrijorător, creat de seceta care afectează masiv agricultura şi alte domenii de activitate, Patriarhia Română adresează un îndemn părintesc către toate Eparhiile sale, pe teritoriile cărora seceta persistă, să oficieze rugăciunile care se rostesc stăruitor „la vreme de secetă”.

Aceste rugăciuni speciale se citesc în biserici sau pe câmp, pentru ca Dumnezeu să trimită ploaie liniştită, spre buna rodire a pământului. Este, așadar, absolut necesar ca în asemenea împrejurări să cerem ajutorul lui Dumnezeu prin rugăciune stăruitoare, deoarece Dumnezeu „face să răsară soarele peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi” (Matei 5, 45)”, se precizează în comunicatul transmis de Biroul de presă al Patriarhiei Române.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Patriarhia Română: Apel la rugăciune pentru încetarea secetei”

  1. Suntem nebuni la cap ” sa facem apel ” la rugaciune si sa nu facem apel ” la furt ” cand dupa 90 , tot ceea ce au fost iragatii conducte s-au furat de ” etnii … conlucuitoare ” cu acoperiarea statului , suntem nebuni la cap sa facem apel ” la divinintate ” , cand ” divinitatea ” prin reprezentantii ei ” biserica ” , nu vedeau cum se distrugea tot in agricultura „CAP ” , ” IAS ” dar erau multumiti ce ” treceau in arhonidia si patriarhia ” lor terenuri , fara folosinta , doar ” ca proprietate ” , pe ” PRINCIPIUL SECULARIZARII ” DIN SECOLUL TRECTUT . APOI ACUM SA NE RUGAM ” CU SPERANTA SI CREDINTA LA DUMNEZEUL NOSTRU SA NE DEA PLOAIE ” DUPA CE NOI AM TACUT SI AM ACCEPTAT INFRACTIUNEA DISTRUGERII IN INTERSUL NOSTRU DE GRUP PRIVAT , FIECARE DUPA CAPUL LUI BISERICA , PARTID ,ETC . SA NE DEA PLOAIE ” APOI SA NE RUGAM SI SA FIM IERTATI DE MISELIA SI IPOCRIZIA NOASTRA . RECTE BISERICA IN CAUZA CU RUGACIUNEA EI ” DAR CU PROPRIETATE EI FARA APA DUPA ” 90.

Comentariile sunt închise.