Apel de SUFLET. Tabără cu ROST la mare pentru copiii fără posibilități financiare

Dragi prieteni, în perioada 14-19 august vom organiza o Tabăra de dezvoltare emoțională, art-terapie și conectare cu emoția proprie, la mare.

Ne dorim să putem lua copilași care nu au bani pentru o astfel de experienta. De aceea, ne-am făcut curaj și vă adresam rugămintea de a ne ajuta cu orice sumă doriți, dacă puteți, pentru a acoperi cei 7.000 lei necesari pentru activitățile copiilor, cazare și masa, o seară la film și în altă zi la delfinariu.

1.Activități de autocunoaștere și explorare emoțională: Renunț la nesiguranță, învidie și teamă Greutatea cuvintelor Puterea responsabilității Puterea intuiției Puterea recunoștinței Cine sunt și pot fi eu pentru societate?

2.Tabără art-terapie

  • ziua 1. Personalizăm rucsacul bunei dispozitii;
  • ziua 2. Vom picta obiecte din ceramica folosind mesaje motivaționale;
  • ziua 3. Atelier de modelaj în lut/ Construirea unui oracol;
  • ziua 4. Pictura pe apă/Origami;
  • ziua 5. Atelier de decoupaje pe cufere din lemn – cufarul amintirilor mele;
  • Zilnic exerciții de mindfulness, focus – conectare la sine. Exerciții din arta actorului, dramaterapie și psihoterapia de grup.

Vă mulțumesc cu inima !

Pentru donaţii, puteţi folosi contul Asociaţiei Rost, deschis la UniCredit Bank: IBAN: RO25BACX0000000107363250 Cod fiscal: 12495302 cu specificația:donație pentru tabara 14-19 august.

Vă vom ține la curent cu evoluția campaniei noastre. În acest moment mai avem nevoie de 2.000 de lei doar pentru cheltuielile de bază, fără seara de film ale cărei costuri se ridica la 250 lei + 120 transportul la cinematograf și înapoi. Vă mulțumesc!

Adela-Ioana Târziu

About Adela-Ioana Târziu

Născută în 1985 la București, licențiată în Drept, Comunicare şi Relaţii Publice, Psihologie și Teologie; master în Probațiune, la Facultatea de Sociologie a Univ. București; manager la ”Casa cu Rost”.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost