Inițiativă legislativă AUR. „Medicina de urgență NU este proprietatea lui Arafat”. Ce prevede proiectul

Medicina de urgență ar urma să treacă în coordonarea operațională și controlul integral al Ministerului Sănătății,, dacă propunerea legislativă a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) va deveni lege.

Anunțul a fost făcut, duminică, de liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu. Potrivit acestuia, deoacamdată propunerea AUR a fost avizată favorabil de Consiliul Legislativ.

„Propunerea legislativă a partidului nostru, prin care medicina de urgență va intra în coordonarea operațională și controlul integral al Ministerului Sănătății, a fost avizată favorabil de Consiliul Legislativ.

Dacă va deveni lege, acesta va fi un pas important spre revenirea la normalitate a sistemului de sănătate din România – sistem grav afectat în ultimii 32 de ani și adus în pragul colapsului.

Medicina de urgență nu este proprietatea lui Arafat-DSU. Românii sunt sătui de incompetență, lăcomie și impostură”, a transmis, duminică, pe Facebook, președintele CNC AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Inițiativă legislativă AUR. „Medicina de urgență NU este proprietatea lui Arafat”. Ce prevede proiectul”

Comentariile sunt închise.