Jonathan Jackson, actor american convertit la Ortodoxie, prezent la „Întâlnirea Tinerilor Ortodocși” din Vaslui, sâmbătă, 27 august

Sâmbătă, 27 august 2022, va avea loc la Vaslui ediția a IV-a a „Întâlnirii Tinerilor Ortodocși”, eveniment la care va participa și actorul american convertit la Ortodoxie, Jonathan Jackson, a informat Episcopia Hușilor.

Ziua va începe cu Sfânta Liturghie, oficiată, începând cu ora 07.00, de Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, la biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din municipiul Vaslui.

Deschiderea oficială ITOV 2022 va avea loc la ora 10.30, în Parcul Copou din Vaslui, se precizează în comunicatul transmis de Episcopia Hușilor.

Va urma apoi Conferința susținută de cunoscutul actor și cântăreț de origine americană, câștigător a 5 premii Emmy, convertit la Ortodoxie, Jonathan Jackson (intrarea liberă). Conferința va fi transmisă live pe pagina www.facebook.com/episcopiahusilor.ro.

Participanții vor beneficia de un program complex, cu manifestări cultural-educative (conferința susținută de Jonathan Jackson; ateliere de comunicare în Parcul Copou) și artistice (concert tradițional). Întregul eveniment va avea tema: „Identitate virtuală versus identitate reală. Pericol, nepăsare sau stare de fapt?”.

Atelierele de comunicare pe baza temei conferinței se vor desfășura tot în parcul Copou, începând cu ora 14.00.

De la ora 17.00, în aceeași locație, va avea loc Spectacolul tradițional susținut de solistele: Teodora Panainte,  Raluca Radu, Viviana Bulugu și Grupul Ecou.

După Concert și cuvântul de final al Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, va urma „Marșul Tineretului” pe traseul: Parcul Copou – Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, Bulevardul „Ștefan cel Mare” – Crucea Gării – Sensul giratoriu OMV – Sala Sporturilor.

 

 

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Jonathan Jackson, actor american convertit la Ortodoxie, prezent la „Întâlnirea Tinerilor Ortodocși” din Vaslui, sâmbătă, 27 august”

Comentariile sunt închise.