Ploieștiul a rămas fără apă caldă. La Maternitate, bebelușii sunt spălați cu apă încălzită la reșou

Furnizarea apei calde a fost oprită în municipiul Ploiești, din 1 august, această măsură afectând peste 130.000 de locuitori, precum și bolnavii internați în spitale, anunță presa locală.

Peste 130.000 de ploieşteni care locuiesc în apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare au fost anunţaţi că, începând de luni, timp de o lună nu mai au apă caldă.

Furnizarea apei calde a fost oprită și în majoritatea spitalelor din oraș, care sunt racordate la rețeaua de termoficare, anunță Observatorul Prahovean.

Este vorba de Spitalul județean de Urgență, Maternitatea, Spitalul de pediatrie și Spitalul Municipal. Într-o situație critică se află maternitatea din Ploiești, unde gravidele, mămicile, dar mai ales bebelușii au nevoie în permanență de apă caldă.

„Trebuie să ne descurcăm așa cum putem. De exemplu, bebelușii sunt spălați cu apă încălzită la reșou. Pe noi operatorul ne-a anunțat că rămânem fără apă caldă printr-o adresă trimisă vineri și care a ajuns la noi astăzi”, au spus reprezentanții Spitalului județean, care administrează și Maternitatea.

Conducerea spitalului încearcă să rezolve problema apei calde din maternitate prin punerea în funcțiune a unei instalații de cogenerare cu panouri solare, precizează sursa citată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ploieștiul a rămas fără apă caldă. La Maternitate, bebelușii sunt spălați cu apă încălzită la reșou”

  1. Ploiestiul si Prahova in sine ca judet , nu a ramas si nici nu va ramame NICIODATA fara resurse de orice fel , ATAT TIMP CAT TIMP DE VREO SUTA SI CEVA DE ANI TOATA TARA S-A INDESTULAT DIN RESURSELE PETROLIERE , FINANCIARE SI DE ALTA NATURA A ACESTUI JUDET . CA AU FOST ADMINSTRATE ” INFRACTIONAL ” TIMP DE 30 ANI ESTE O ALTA PROBLEMA , DAR ACEST JUDET A TINUT PIB-UL ROMANIEI CU APROX. 20 -30 % . ESTE O SIMPLA PROPAGANDA DE PROST GUST SI NEINFORMATA LA ADRESA JUDETULUI PRAHOVA SI A PLOIESTIULUI CA RESEDINTA DE JUDET.PACAT , CONFORM ZICALEI BIBLICE ” CINE SEAMANA VANT , CULEGE FURTUNA „

Comentariile sunt închise.