Propagandă LGBT într-o școală din satul Hălăucești, județul Iași. Organizatori: Ne bucurăm că am luat legătura și cu tinerii din mediul rural

Organizația Rise Out a susținut, la începutul lunii august, ateliere LGBT în cadrul unei școli din satul satul Hălăucești din județul Iași.

„Colegul nostru Mike a ținut două ateliere pentru două grupuri de tineri curioși, cu inițiativă și plini de viață, la care sperăm noi, s-au deschis câteva orizonturi noi de cunoștințe și opinii.

Printre altele, Mike a vorbit despre conceptele ce stau la baza comunității LGBTQ, despre cum este necesar să ne susținem unii pe alții, ce înseamnă o comunitate, incluziune, echitate și discurs activist.

Ne bucurăm enorm că feedback-ul a fost unul pozitiv și le mulțumim din suflet celor din Hălăucești că ne-au oferit ocazia să luăm legătura și cu tinerii din mediul rural, și pentru inițiativa deosebită pe care au arătat-o în desfășurarea acestei școli de vară”, a anunțat, pe Facebook, Rise Out.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Propagandă LGBT într-o școală din satul Hălăucești, județul Iași. Organizatori: Ne bucurăm că am luat legătura și cu tinerii din mediul rural”

Comentariile sunt închise.