Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Popoarele au un instinct de conservare extraordinar de puternic și atunci când sunt amenințate nasc anticorpi (VIDEO)

Progresiștii de azi sunt continuatorii comunismului, atât prin mentalități, cât și prin ceea ce fac în fiecare zi, a avertizat senatorul Claudiu Târziu, precizând că, totuși, poporul român nu o să fie învins.

Senatorul Cladiu Târziu a explicat că elita României a fost distrusă de comunism.

„Nu există nimic bun în comunism. Comunismul a fost o reprezentare a răului, iar lupta împotriva lui a fost un război între bine și rău, un război spiritual, în primul rând. Fiind conservatori, nu vom putea să fim niciodată de acord cu comunismul, pentru că a lovit în principal în valorile noastre tradiționale. Pur și simplu, comunismul  a vrut să distrugă poporul român.

Că, după un timp, aceste demersuri au fost înveșmântate în tricolor și că ni s-a spus că numai din patriotism fac, așa fac toți oamenii de stânga. Nu ne spun ăștia că numai „din dragoste” fac totul pentru noi?

„Din dragoste” pentru noi ne închid în case, ne pun măști, ne înțeapă și ne iau toate libertățile.

„Din dragoste” pentru noi ne spun: nu trebuie să mai faceți copii, sunt prea mulți oameni pe planetă.

„Din dragoste” pentru noi vor să reducă povara planetei îndemnând oamenii la sinucidere asistată.

„Din dragoste” pentru noi gândesc eugenia, adică selecția oamenilor.

Nu o să reușească!

Popoarele au un instinct de conservare extraordinar de puternic și atunci când se îngroașă gluma nasc anticorpi. În România, poporul român a născut anticorpi: AUR. Datoria noastră este să nu dezamăgim poporul, care ne-a lăsat să ieșim la suprafață, și să slujim poporul. Să facem exact ceea ce el așteaptă. El așteaptă să fie apărat și condus pe un drum de prosperitate”, a spus senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Popoarele au un instinct de conservare extraordinar de puternic și atunci când sunt amenințate nasc anticorpi (VIDEO)”

Comentariile sunt închise.