Claudiu Târziu (AUR): Majorarea cu 50% a impozitelor pe proprietate înseamnă accelerarea SĂRĂCIRII românilor de către Guvernul Iohannis-Ciucă

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a criticat hotărârea Guvernului de majora cu 50% impozitele pe proprietate, spunând că ea denotă cinism și dispreț față de toți românii.

Într-o înregistrare video, postată pe Facebook, liderul AUR a explicat că majorarea impozitelor pe proprietate va face ca toate celelalte prețuri să crească.

„Hotărârea Guvernului de a majora cu 50% impozitele pe proprietate este una dintre cele mai ticăloare măsuri luate de Guvernul Iohannis- Ciucă.

Ea lovește în special în românii care produc și economisesc. Această măsură denotă cinism și dispreț față de toți românii.

Se continuă astfel procesul de sărăcire e românilor, declanșat odată cu așa numita liberalizare a pieței de energie, care a dus la prețuri uriașe în domeniu și care a atras după sine creșterea tuturor prețurilor.

Prin această măsură sunt plătite armatele de partid din administrația publică locală, care vor fi de folos în campaniile electorale care vor urma.

Statul trebuie să-și asigure veniturile necesare prin folosirea judicioasă a resurselor naturale și umane, din exploarea infrastructurii lui și din serviciile pe care le poate presta către populație, ci nu din suprataxarea cetățenilor.

Această mărire de impozite se va regăsi ca și cea din domeniul Energiei în toate celelalte prețuri care vor crește în continuare.

Prin creșterea taxelor și impozitelor, Guvernul Iohannis-Ciucă își continuă opera de subminare a prosperității românilor”, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, președintele CNC AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Pe același subiect:

AUR nu este de acord cu creșterea taxelor pe locuințele românilor și solicită Guvernului să renunțe la această măsură

Profit.ro: Impozitele pe locuințe, mai mari cu 50%, de anul viitor


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Claudiu Târziu (AUR): Majorarea cu 50% a impozitelor pe proprietate înseamnă accelerarea SĂRĂCIRII românilor de către Guvernul Iohannis-Ciucă”

  1. Dacă AUR vrea să scoată România din dezastrul prezent trebuie să facă următoarele
    1.Selectarea și pregătirea unei echipe complete de candidați la alegerile următoare printr-o competiție (concurs local) deschisă tuturor, bazată pe competenta, integritate si capacitate de gândire. Dacă faceți nominalizări ca și PSD/PNL/etc lumea nu va avea incredere in AUR. Concursul va fi și publicitate locală pentru AUR.
    2.Creare unei platforme de guvernare AUR. Protestele sint OK dar oamenii vor să vadă și să înțeleagă cum vrea AUR să rezolve problemele. Deschideți un loc pe website unde oamenii pot să depună sugestii pentru problemele României. Inteligenta națională e cea mai bună sursă de idei de guvernare și are caracter românesc.
    3. Please cheltuiți niste bani (donez si eu) dar faceți un website AUR funcțional, modern și interactiv. Ce are AUR acum nu inspiră admiratie si e total lipsit de funcționalitate. Sunt atâția tineri români good in software, folositi-i.
    4. Dump facebook. Facebook controlează postarile (eu și alții am fost banned pentru postări care nu le plac lor). Găsiți media care e really free, neaservita serviciilor de informatii străine să facilități comunicările membrilor și simpatizanților AUR.
    5. Cereți românilor să text, email facturile la adrese din guvern, să ii înecam in milioane de emails. #plateșteotumafiotule
    6. Cereți naționalizarea producerii și distribuției de energie (petrol.gaz. curent) in România ca resursă strategică. Germania a facut asta cu câteva companii, de ce nu România?

Comentariile sunt închise.