Europarlamentarul Rob Roos, dezvăluiri incredibile. Un director Pfizer recunoaște: Vaccinul anti-covid NU a fost testat cu privire la oprirea transmiterii virusului

Un director executiv al Pfizer a declarat, luni, că oficialii Pfizer nu știau dacă vaccinul anti-covid produs de companie va opri transmiterea virusului, deoarece vaccinul nu a fost testat înainte de a intra pe piață, anunță Știripesurse.

Europarlamentarul Rob Roos a întrebat în timpul unei audieri în Parlamentul European: „A fost testat vaccinul Pfizer COVID cu privire la oprirea transmiterii virusului înainte de a intra pe piață?”

Nu… Știți, a trebuit să… ne mișcăm cu adevărat cu viteza științei pentru a ști ce se întâmplă pe piață. Mai departe, a trebuit să facem totul asumându-ne riscuri. Dacă nu noi, atunci cine? Am riscat și amcheltuit 2 miliarde de dolari, pentru a putea ajuta cu pandemia. Am salvat 4 milioane de oameni. Nu aș vrea să îmi imaginez în ce situație am fi fost acum dacă companiile ca a noastră nu s-ar fi implicat”, a răspuns Janine Small, președinte al Pfizer pentru piețele internaționale dezvoltate.

Roos, din Țările de Jos, a susținut luni, într-o înregistrare video pe Twitter, în urma comentariilor lui Small, că milioane de oameni din întreaga lume au fost păcăliți de companiile farmaceutice și de guverne.

„Milioane de oameni din întreaga lume s-au simțit forțați să se vaccineze din cauza mitului că „o faci pentru alții””, a spus Roos. „Acum, acest lucru s-a dovedit a fi o minciună ieftină” și „ar trebui să fie expusă”, a adăugat el, notează sursa citată.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Europarlamentarul Rob Roos, dezvăluiri incredibile. Un director Pfizer recunoaște: Vaccinul anti-covid NU a fost testat cu privire la oprirea transmiterii virusului”

Comentariile sunt închise.