Ministrul Apărării Naționale a demisionat. Vasile Dîncu: Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei

Vasile Dîncu a anunțat, luni, pe Facebook, că demisionează din funcția de ministrul al Apărării.

„În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al apărării naționale.

Redau, mai jos, textul integral:

Domnului Prim Ministru al Guvernului României, Nicolae – Ionel Ciucă

DEMISIE

Subsemnatul Vasile Dîncu, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.

Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României. Vasile Dîncu”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Ministrul Apărării Naționale a demisionat. Vasile Dîncu: Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei”

  1. Domnul Dancu este un politician cu experienta , din vremea tov.Iliescu , care se gandeste ca este mai bine sa traiasca linistit din pensie ” decat bogat acum/ posibil inculpat maine ” din marile sume pe contracte de ” consultanta ” care se vor semna acum . Mai ales ca versus ” conductorul suprem ” , controleaza , dar nu raspunde legal ( inca ) , de marile sume de consultanta ale M.AP.N , pe perioada asa zisului conflict din UKRAINA ,ramane de vazut cine va fii ” sacrificatul ca in Biblie -Iuda ? sau altul ” fiindca tocmai armata nu poate ramane fara ” MINISTRU ” pe asemnea vremuri de criza si conflicte la granita tarii . Cu respect pentru domnul Dancu , un om ” intelept si informat „

Comentariile sunt închise.