VIDEO | Început de revoluție în China!

Pentru cei ce nu știu ce este comunismul și nu știu cum se manifestă și cum sunt implementate cu forța ideile comuniste, e suficient să arunce o privire spre China. Sunt destui care dau China ca un exemplu demn de urmat, dar pun pariu că ei nu vor condamna ceea ce se întâmplă chiar acum pe tot teritoriul Chinei, acolo unde oamenii de rând s-au săturat de restricții, s-au săturat să fie blocați în locuințe cu lunile, s-au săturat să fie luați pe sus și să fie închiși în lagăre de izolare în numele utopiei zero COVID.

Sunt pline rețelele sociale de clipuri cu revoltele oamenilor și cu brutalitățile autorităților. Pentru că asta înseamnă comunismul, inducerea fricii în oameni, înăbușirea în fașă a oricăror revolte. Exact ce încearcă acum regimul criminal al președintelui Xi Jingping. Teroare și crimă din partea unui regim care cică apără omul de rând în fața exploatatorilor.

Amintiți-vă că măsuri similare au încercat și regimurile pro globaliste din țările europene, inclusiv România. Amintiți-vă că în România puteai fi arestat dacă erai prins pe stradă fără nu știu ce adeverință sau dacă îți permiteai să călătorești ceva mai departe de casă sau dacă îndrăzneai să ieși din casă după o anumită oră. Amintiți-vă de măsurile implementate pentru a forța lumea să se vaccineze. Amintiți-vă de toți guriștii care lătrau în mass media cumpărată de autorități în sprijinul acestor măsuri dictatoriale. Și atunci când va fi iar timpul să votați, țineți minte că pe perioada pandemiei ați avut ocazia să vedeți chipul real al celor care ne mint de peste 30 de ani. Și totul în numele „științei”.

O „știință” care în China înseamnă sudarea intrărilor în clădirile considerate de regimul comunist că sunt locuite de persoane infectate și care ar putea răspândi virusul gripei chinezești. De fapt aceasta a fost scânteia care a declanșat revoltele populației. Joi, 24 noiembrie 2022, un incediu a izbucnit într-un bloc care avea intrările sudate din orașul Urumqi, din nord vestul Chinei, oraș în care destui oameni au fost blocați în case timp de peste patru luni! Imaginați-vă, dacă puteți, ce înseamnă asta! Iar pentru că intrările erau sudate, lumea nu a putut fi evacuată, cel puțin 10 oameni murind arși de vii, inclusiv doi copii.

Știrea despre tragedia din Urumqi s-a răspândit imediat în toată China grație rețelelor sociale. Revoltele au izbucnit pe tot teritoriul țării inclusiv în Beijing, Shanghai și marile centre universitare. Autoritățile comuniste răspund așa cum știu cel mai bine, și-au trimis în stradă slugile din aparatul represiv pentru a încerca înăbușirea în fașă a protestelor.

Dar să sperăm că de data aceasta s-a atins masa critică și că regimul criminal comunist al lui Xi Jingping se va prăbuși. Deja pe străzile orașelor chinezești lumea strigă ce strigau și românii în decembrie 1989: „Libertate! Jos Comunismul! Jos Xi Jingping!

Dumnezeu să-i ajute!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „VIDEO | Început de revoluție în China!”

  1. Cei vinovati de masurile din timpul pandemiei si toti guristii trebuie judecati si condamnati pentru crime impotriva umanitatii.

Comentariile sunt închise.